+1 oy
298 göst.
Diğer kategorisinde (13,926 puan) tarafından
Canımlar evde tavuk göğsü var doğranmış baget ya da butum yok onunla haşlama yapsam havuçlu patatesli çok mu kuru olur? Hiç çıkacak halim yok kız da rahatsız eşim de şehir dışında... Sote kızım sevmıyor pek böyle pilavla falan yer belki diye düşündüm ama bilemedim yavan mı olur çok 

13 Cevaplar

0 oy
(3,457 puan) tarafından

Yap gitsin ya biz kadınların bu yemek derdi ne olacak boyle:D

(13,926 puan) tarafından
Of valla bacım ya herkese uyacak bir de kıza eşime :) sağol balım yapayım gitsin :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yap canım bişey olmaz 
(13,926 puan) tarafından
Sağol balım yapayım her gün düşün düşün yıldım valla
tarafından
Evet hepimiz öyleyiz gerçekten uzun zaman sonra ben düşünmüyorum akşam dışarda yicez sanırım :)
(13,926 puan) tarafından
Ne güzel kuşum ya benim yerime de keyfini çıkar ❤️
tarafından
İnşallah güzel geçer bayadır sonra bişey yapacağız bizde :)
0 oy
tarafından
Ben yapıyorum cnm güzel oluyor
(13,926 puan) tarafından
Tamam balım sağolasın yapayım ❤️
tarafından
Afiyet şifa olsun kuzum❤
0 oy
(714 puan) tarafından
İnternete bak kalamar tavuk tarifi acayip güzel ve sever bence herkesin damak zevkine göre çıtır oluyor içi sulu 
(13,926 puan) tarafından
Canım kızım 19 aylık biliyorum onu ama öksürüğü de var miniğimin hem suyu da hoşuna gider diye öyle yapayım istedim sağol ama fikrin çok hoş ❤️
(714 puan) tarafından
Hımm rahatsız yazmışsın orayı görmedim yemiyor diyince belki başka türlüsünü sever anladım kusura bakma ❤️
(13,926 puan) tarafından
Ne kusuru canım zahmet edip yazmışsın estağfurullah :)
(714 puan) tarafından
❤️ rica ederim ne demek
0 oy
(13,664 puan) tarafından
Küp küp patates kızartması yap iki üç diş sarımsak doğra tavukları suyu çekinceye kadar pişir sonra hepsini birleştir ocaktan almadan kekik tuz mükemmel oluyor
(13,926 puan) tarafından
Balım çok leziz duruyor tarif ama kızım hasta öksürüğü de var suyu da biraz şifa olur belki diye dedim bunu da denerim ama mutlaka tarifin için çok sağol ❤️
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Havuçları soğanları julyen doğra pişir üstüne tavuğu koy baharatlı koy bir yandan da patates kızart lavaş sar üstüne ketçap mayonez tost makinesine bas en son 
(13,926 puan) tarafından
Balım kızım minik daha hasta biraz da tarifin çok çok güzel ama ona da şifa olsun istedim yediği denerim bir gün bunu da ama sağol çok ❤️
0 oy
tarafından
Güzel olur canm afiyet olsn 
(13,926 puan) tarafından
Sağol bitanem ❤️
0 oy
(67 puan) tarafından
Hasla onu birazini şehriye çorbası yap içine dit birazını pirinç pilavını içine koyabilirsiniz
(13,926 puan) tarafından
Suyundan biraz pilava da koydum balım sağolasın yaptım ❤️
(67 puan) tarafından
Afiyetler olsun
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Göğüs zaten kuru ya biraz anca sulu yemekte o kuruluğu  anlasilmiyo.  Ama besamel sos yapsan üstüne oda çok güzel olur yada tavuk şiş.  Ama dediğin gibi sebzeli haşlama şeklinde de çok güzel oluyo ben yapıyorum hep
(13,926 puan) tarafından
Yaptım balım güzel olmuş cidden yağsız ya ben olmaz mı diye düşündüm :) kızım da yesin biraz şifa niyetine diye böyle yaptım balım
0 oy
(4,644 puan) tarafından
Kızın da sen de yersen bence güzel olur bu arada özelini açar mısın
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Göğüs bana kuru geliyor tavuk suyu corbasina didikleyip katiyorum o sekilde tüketiyoruz.
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Salçalı sos yapabilirsin canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 58 göst.
20 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 413 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,869 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 362 göst.