0 oy
803 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

image

Bebeklerinize özel kirli sepeti ve çamaşır sepeti var mı?? Benim kizin var ayrı ayrı aldimdi ama uyumlu yaptım:))

7 Cevaplar

0 oy
(351 puan) tarafından
Kirli sepeti ayrı da çamaşır sepeti ayrı değil canım ama güzel olmuş :) 
tarafından
Saol canım:) kirli sepetini buldgma sevndm di çamaşır s. Inide a101den aldimdi güzel takım oldular
(351 puan) tarafından
Takım gibi duruyor iyi denk gelmiş
tarafından
Aynen canım aradmdi baya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet benim oğlumun ki de ayrı 
tarafından
Ama selesi ayrı değil kirli sepeti ayrı
tarafından
Güle güle kullansın canım kirlenmek güzeldir:)
0 oy
(773 puan) tarafından

Tabi ki deee hem de en pembesinden <3

tarafından
Hımm:) baya uzun dglmi cnm.
(773 puan) tarafından
Kıyamam ki ona ben yaa ilk bebeğim ya gözümden sakınırım kesin yıllarca
tarafından
Çocuk dsnmuormsn yoksa ?
(773 puan) tarafından
Kısmet olırsa yaparız daha ama ben kız bebek çok istedim. Bir de 29 yaşında dogum yapınca haliyle böyle düşünüyorum  :)
tarafından
Hımm.. :) yaşın büyükmüş benden biraz geç yapmissnz haliyle daha bi değerli dimi cnm❤ :) bende daha çocuk istemiorm bir tane yetti bana :))
0 oy
(1,351 puan) tarafından

Benim oğlumunkilerde ayrı mama tabakları kaşıkları her şeyi ayrı hatta onları koyduğum cekmece bile ayrı o yüzden eşim cok dalga geçer oğlumun eşyaları için onlar güvenli steril bölgede der:D

(1,351 puan) tarafından
2 tane küçük tenceresi var çorbalarını kompostosunu muhallebisini yogurdunu falan onlarda yapiyorum bi tane cezvesi var yumurtasini falan kaynatıyorum Egenin yogurtlarını küçük cam kavanozlara mayalanıyorum bunun icin küçük tahta kasik vsr sadece ona kullanılıyor bi tane küçük tel süzgeci var çorbalarını falan ondan geçiriyorum  cam rende meyve sebze  ezici var mama kapakları mama kaşıkları var canım hic birini normal bulasik deterjaniyla temizlemiyorum biberon temizleyici ile sadece ona kullanılan sungerle temizliyorum
tarafından
Hımmmm vay be ne güzel canisi hayran kaldım sana ozeninine ^)❤ ben evden doğru düzgün cikmiorm çıksam bende tamamlarm eksikleri aslnda azar azar ama işde bide yerim yok ama senin yaptklrni aklımda tutucam cnm. Biberon temizlycsni hersyeine kullanabliormyz yani? Ner3den alablrm onu?
(1,351 puan) tarafından
Oda bulaşık deterjanı gibi ama daha organik canım gayet köpürüyor ve güzel temizliyor büyük migroslarda e bebekte var benim bildiğim canım elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum işte
tarafından
Teşekkür ederim canım
(1,351 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Benim bir tane ufak bir tane büyük kirli spetim  var oğlumun kirlilerini küçüğe koyarım diye düşünüyorum 
tarafından
Aynen canım yetiyor ztn
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Var bizmki aynısı beyaz
tarafından
Hımmm güle güle kullansın canım:)
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Oğlumun sepetide seleside ayrı ayrı kendikilerimizle karıştırmıyorum henüz küçük olduğu için. 
tarafından
Güle güle kullansın canım

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,216 göst.
24 Mart 2024 Diğer kategorisinde Tanszuuu (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 341 göst.
20 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 127 göst.
30 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 206 göst.
22 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysegul&20 (7,441 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,985 soru

24,379,167 cevap

348,597 kullanıcı

...