0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (524 puan) tarafından
Kızlar gayet güzel kullanıyorum ama bazen ufak hatalar yapıyorum hocam stresten heyacan yapınca yapıyorsn dedi eğer heyecanını yenersen güzel geçer dedi ne yapsam da yensem heyecanımı

8 Cevaplar

0 oy
(123,062 puan) tarafından
kiz heycanlancak ne var ☺ yanindakilerde senin gibi insan rahat ol hatta onlar yokmus gibi davran hadi kazanda gel yarin saat kacta haber ver bama yaz mutlaka
(524 puan) tarafından
Kaldım kız sınavdan
aaa neden noldu
(524 puan) tarafından
Park yaptm çıkıyordum vitesi ileri alacaktım ayağım frenden hafif kalkmis araba arkaya biraz gidince dubaya dokunmuş in dediler :( sonrada yok iyi sürdün sizden iyi sürücü olur falan diye konustular
anaaam ilk sinavinmiydi tuuh yaaa bidaha gircen demi
(524 puan) tarafından
Evet ya ilkti birdaha gireceğim
-Reklam-
0 oy
(2,043 puan) tarafından
Başarılar diliyorum hiç heyecan yapma özgüvenli otur direksiyonun başına ben bunu yapicam de ve emin ol yeni almış biri olarak ben böyle yaptım hiç hatasız aldım çok şükür darısı sana inşallah 
(524 puan) tarafından
İnşaallah canım tavsiyeleriniz uygulayacağım
0 oy
(1,621 puan) tarafından

Kız aman boşver anı yaşa stres yapma ben girdim sınava en ön çıkacam hadi hadi diyip duruyor tam hareket etcem arkadan bi dürtü :D kemeri  takmayı unutmuşum hocam uyardı sonra l parkta ikisi indi parka girdim hocalar bindi diye hareket ettim biri daha binmemişmiş bende çok pot kırdım yani ama hocalar çok iyiydi gir gir makara geçti inş sanada iyi hocalar gelir

(524 puan) tarafından
İns canım iyi hocalar denk gelir de rahat geçerim bende :) insan işte ufak tefek şeyleri unutuyor sakin olmak gerek
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Hadi ins darisi bana :))
(524 puan) tarafından
İnşaallah :)
(1,763 puan) tarafından
Bak benim annem 38 yaşında öğrendi araba surmeyi ehliyetini aldj şimdi 42 yaşında 10 gun oncede kendine araba aldı. Yani isteyen herşeyi yapıyor kadın istedi aldı ablamda aldı bende cesaret yok bir ben kaldım :(
(524 puan) tarafından
Bendede cesaret yoktu canım baktım herkes alıyor bende yazıldım benim esiminde ehliyeti yok çok şükür dersler iyi geçti araba sürmek çok zevkli ama ufak.tefek sinyal falan unutuyorum bazen onları atlamazsam geçerim inş
(1,763 puan) tarafından
Ya ben önceden suruyordum bi kaza yaşadım amcam sürüyordu arabayi snrada bir daha cesaret edemedim ama herkesin yaptığı birşey yani el ayak alıştığı zaman çok kolay bazen memlekete gidince annemgilden çıkıp carsiua filan gidiyorum arabayla ama antepte trafik çok burda cesaret edemiyorum
(524 puan) tarafından
Yaa bende aslen Antepliyim canım memleketimin trafiği yoğundur haklısın
0 oy
(5,132 puan) tarafından
Dua, dua, dua bildiğin tüm duaları oku geçersin inşallah❤
(524 puan) tarafından
İnşaallah yaa çocukla derslere gitmek bile zor ilk girişte geçerim inş :)
(5,132 puan) tarafından
İnşallah inşallah
0 oy
tarafından
Bende bugün girdim kazandim komisyon uyeleri cok iyiydi 
(524 puan) tarafından
Banada iyiler denk gelir inş
0 oy
tarafından
Heyecanlıyım deme sakinim de mecburum sakin olmaya de kısacası kendini kandır tatlım bende çok stresliydim sınavında sanki şöyle bi dolanmaya çıkmışım gibi düşündüm 
(524 puan) tarafından
Tamam canım dediğini yapacağım öyle düşünmem gerek
tarafından
İnşallah işine yarar anacim :)
0 oy
tarafından

Sınavdayken sanki kendini derste gibi hayal et, sınavda oldugunu düşünme, yanındakileri de hoca gibi düşün, dua et bitti gitti, ben tek seferde geçtim ama araba yok işte bir senedir yatıyor ehliyet :):(

(524 puan) tarafından
İns canım dediğin gibi düşüneyim stres olmayayım bende alayımda yatmaz umarım ehliyet:)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 157 göst.
13 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Elif&hanim (5,489 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 162 göst.
3 Haziran 2022 Aile kategorisinde Edddd (1,160 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
24 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Nihal.34 (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 220 göst.