0 oy
669 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ben bebişimi sallıyorum uyutmaya çalışıyorum tekmeliyor beni. Siz napiyorsunuz :)

24 Cevaplar

0 oy
(868 puan) tarafından
kızım uyuyordu uyandi mama içti  şimdi yine uyutuyorum çok uykum var ben ondan önce uyucam bu gidisle
tarafından
:) kolay gelsin kuzum. Bu arada labne ve yogurt verdikten sonra Ubeyde de geniz akıntısı olmaya başladı. Öksürük falan. Uykularında akıntıdan tıkanıyor öksürüyor. Allahualem alerjisi var canım. 1 yaşına kadar vermeyeceğim gibi
(868 puan) tarafından
benim kızımda da nefes darlığı oluyordu daha küçük donemlerinde . Verme kuzum zaten mama ve anne sütünden gereken kalsiyumu alıyor 1 yaşına kadar diğerlerini de yemeyiversin
tarafından
Haklısın.canim. keçi sütü de aynı şey mi
(868 puan) tarafından
yok genelde bu inek sütü alerjisi diye geçiyor keçi sütü genelde bu derece alerjik değil
tarafından
Sağolasın canım bilgilendirdiğin için. Yavruna geçmiş olsun. Kaç aylık
(868 puan) tarafından
22 aylık 1 yaşından sonra süt alerjisi bitti ama yumurta alerjisi hâlâ baya şiddetli devam ediyor bi de alakasiz olarak ıspanağa alerjisi var,ve güneşe,ve sıcağa........

ben aşırı aşırı alerjik biriyim doktorlar hep bana senin kadar alerjik biri gormedik derler olur olmadik seylere vücudum tepki veriyor ama öyle böyle değil.. Kızım da bana çekmiş
tarafından
Aaaaa çok geçmiş olsun:( rabb'im size merhamet etsin
(868 puan) tarafından
amin canim. Beyaz tenlilerin %80 sıkıntısı alerjiler
tarafından
Bende beyaz tenliyim. Yune ve böceklere alerjim var. Vücudum su topluyor benimde :( belimden aşağısı)
(868 puan) tarafından
işte kuzu beyaz tenin getirdiği eksiler . Tabii bu eksiler içinde bir de cilt kuruluğu var
tarafından
Benimde :( hayır olsun. Rabbim sevdiklerimizi n acısını göstermesin.
-Reklam-
0 oy
(2,280 puan) tarafından
Bebegimi zor uyuttumm 1 bucuk saat salladim hic boyle yapmazdi besigine yatirdim ama ayaklarm hala sallanuyo okdar kapilmisim ☺☺☺ nescafe icsemmiiii diye dusunuyoruum sence iciyimmi ☺
tarafından
Uykun kaçacaksa içme yat mışıl mışıl uyu. Güzel annelerin güzel uykulara ihtiyacı var :))
(2,280 puan) tarafından
O senin guzel yuregin kuzummm ❤❤❤❤ azcik iciyimm ozaman ☺☺ . Birsey sorucam sen ilahiyat mezunumusun yada kursta falan mi kaldin yorumlarini hep okuyorum cok bilgilisin dinimiz hakkinda yaşında 23 maşallahinn varr gercekten
0 oy
(5,129 puan) tarafından

Saat 23.30. Uykum gelsin bekliyorum<3

0 oy
tarafından
3.33 burada geziyorum.:)
tarafından
07:25ten selamlar:)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 205 göst.
12 Haziran 2023 Diğer kategorisinde denizimsi (7,706 puan) tarafından soruldu