0 oy
362 göst.
Diğer kategorisinde (3,769 puan) tarafından
https://vm.tiktok.com/ZSeJ4EyKm/

Allah'ım günahlarımızı affetsin Hz vahşi affedildigi gibi bizide affetsin inşallah Allah'tan umut kesilmez tövbe etmek için geç değil nefes alıyorsak hala..

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Amin canım. Allah im bilerek yada bilmeyerek yaptığımız bütün günahlardan bizleri muhafaza etsin. Son nefeste bütün cümle müslümana eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammed en abduhu ve resuluh diyerek çene kapamayi nasip etsin❣️❣️❣️
(3,769 puan) tarafından
Amin amin amin cancağızim ❤️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Amin inşallah canim rabbim merhametlilerin en merhametlisi❤️
(3,769 puan) tarafından
Öyle okdr merhametli ki inan insan tahmin edemecfi kdr coook coooook cooook :((
0 oy
(12,279 puan) tarafından

Allah'ın huzuruna günahlarım la çıkmaktan çok korkuyorum nasıl telafi ederim  bilmiyorum an büyük günahım namazı kılmıyor um sağlığımi bahane ediyorum 

Dua et kuzu namaza aşkla Sevgi ile bağlanayim :(

(3,769 puan) tarafından
Sağlığın gerçekten el vermiorsa ona birşey diyemem ama nefis ile mücadele etmek çok zor maalesef bahane edeblcgmz Cook şey oluyor
Namaz kildrmmk iicn Cook çabalıyor seytantve nefis
0 oy
(19 puan) tarafından
Amın . hepımız nefıs tasıyoryz affına muhtacız bızlere hıdayet verıp huzuruna vardıgımızda pur u pak olanların arasına katsın.
(3,769 puan) tarafından
Amin amin amin cancağızim
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Aminn aminn canim. Rabbim dogru yolundan ayirmasin bizi kalbimizi iman aşkiyla namaz aşkıyla doldursunn inşallah. Hep kılıyordum hamileligim cok sıkıntılı gecti kilamadim. Suan 2 aylikgiz insallah tekrar baslamak istiyorum nasip eder Allah ❤
(3,769 puan) tarafından
Amin amin cancağızim ne gzl gel kliormssn bende kılmaya çalışıyorum nefsimi yenip Rabbim banada hepimize de hiç brkmdn hakkıyla kılmayı nasıp etsin inşallah ❤️
(1,336 puan) tarafından
Ne guzel dedinn amin kuzum❤❤❤
0 oy
(50,965 puan) tarafından
aminn insallah

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 616 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Tugce12. (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 374 göst.
31 Ağustos 2022 Aile kategorisinde balporsugumom (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 647 göst.
18 Haziran 2022 Aile kategorisinde bbsradrkk (1,639 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 422 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hayatbosturloo&04 (1,514 puan) tarafından soruldu

405,713 soru

12,157,753 cevap

36,596 kullanıcı

...