0 oy
333 göst.
Diğer kategorisinde (170 puan) tarafından
Ya kızlar benim hesaplanan göre 41 doldu doktorkine göre 40 dolacak yarın yani anlayacaginiz günleri tam doldurdu ama ne gelen var ne giden normal doğum pozuzyonunda ama doktor bu haftda dogmasa suni sancı vererlim oda olmasa sezaryan dedi ya ne yapmalıyım sancı gelmesi için lütfen bana bir fikir verin sezaryan olmak istemeim

8 Cevaplar

0 oy
(1,061 puan) tarafından
Sezeryan olmak istemiyorsan mecbur bekleyeceksin. 
(170 puan) tarafından
Kakasinj yapma olasılığı yokmu son gunlerde
(1,061 puan) tarafından
Sık sık kontrole git doktor kontrolünde ol. Öyle bir ihtimal var tabi.
(170 puan) tarafından
Haftada bir gidiyorum kaynanam hep gidilmez diyor eşime gelincede bu konuda beni koruyamiyor
(7,930 puan) tarafından
parasını kaynanan mı ödüyormuş ona neymiş .Benim eşim ben hamileyken hareket hissetmezsen söyle doktora gidelim derdi.
Ben kendi isteğimle sezeryan oldum , şimdi oğlum 2yaşında
Sende güle güle kavuşursun inşallah .
Doktora gidin canım ihmal etmeyin kakasını yapıp yeme ihtimali var
-Reklam-
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Sıcak duş al canım sürekli hareket et inşallah biran evvel gelir bebişin ya gelmezsede canı sağolsun korkma herşey olacağına varır elbet 
(170 puan) tarafından
Kız vallhi günü geçiyor diyorum kaynanam sen diyo gününü bilmiyon diyor oda beni deli ediyor ya bide bana demezlermi sezaryan ol
(1,096 puan) tarafından
Dinleme kuzum kimseyi sen doktorunu dinle ağzı olan konuşuyor ☺️
(170 puan) tarafından
Gitigimizde laf ediyor vallhi piskoljim bozuluyor ya
0 oy
(7,930 puan) tarafından
hurma ye merdiven in çık sık sık duşa gir
(170 puan) tarafından
Kız hep duş aliyorum yürüyorum temiz olan ewi bidaha temizliyorum ama yok
(7,930 puan) tarafından
43haftaya kadar bekleyen arkadaşlarım oldu canım.
0 oy
tarafından

Pislik kaynanan benımkı gıbıymıs sinir oldum benımkıde bekletti kaç saat doğum sancım olduğu halde suyun gelmedi daha dedi cocugumun kafası sıstı hala sinir oluyorum bu dogum sancısı değil doğum sancısı olsa duramazsın dedi sefal hametom oldu cocugumda hala geçmedi 2 aylık şişlik var ya daha beteri olsaydı sıcak duş al canım suni versinler bende aldım sancım yetersizdi squat yap hurma ye Allahın izni ile kolaylıkla dogumun olur inşallah stres yapma eşler hep aynı anneci biz bişey bilmiyoruz sankii bebiş zamanını bekliyodur bugun bile aniden gelebilir nasip belli olmaz <3

(170 puan) tarafından
Kız mesla gitigim hastane özel olsa içim yanmaz gitigim hastane devlet bide bugün hep bacak aram çok ağrıyor belirti degilmi
tarafından
Evet canım benımkıde devletti sırf ilçeden ile araba parası vermemek için arabamız yok ambulansla sevk edin dedi 2 kat stres oldum gidene kadar sıcak suyla duş al sen hayırlısıyla gelsin bebiş eski kafa düşünüyolar ama çok hatalılar
0 oy
tarafından
Squat yap 

Çömel kalk çömel kalk 

Hurma ye 

Sıcak suya otur açılmaya yardımcı olur 

Eşinle cinsel birliktelik yaşa 
(170 puan) tarafından
İlski var bol bol duşta alıyorum en iyisi çömelip Kalkım onu hiç yapmadim
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Neden sezaryen olmak istemiyorsun
(170 puan) tarafından
Bebek kanalda normal doğum ama sancı olmasa sezaryan dedi bende normal doğum yapmak istiyorum sancı gelmesi için ne yapmalıyım onu bilemiyorum
tarafından
Sende Allah rızası için suni sancı dan korkuyorsun. Sezeryan istemiyorsun.  Ne istiyorsunuz çok merak ediyorum bunları göze alarak. Hamile kalmanız gerekiyordu.  Bu kaçıncı post be.  O çocuğa birşey olacak. Bu gidişle.
(170 puan) tarafından
Doktor normal diyor bebek hakkında için rahat olsun beğenmiyorsan sikildiysan yazma ve postlarimi bakma zor birşey degil
0 oy
tarafından

Sende Allah rızası için suni sancı dan korkuyorsun. Sezeryan istemiyorsun. Ne istiyorsunuz çok merak ediyorum bunları göze alarak. Hamile kalmanız gerekiyordu. Bu kaçıncı post be. O çocuğa birşey olacak. Bu gidişle.  

tarafından
Kız Büşra Allah iyiliğini versin :-)
tarafından
Kendi doğumumu bu kadar dert etmedim. Ama bu bayandaki rahatlık beni öldürüyor
tarafından
Ne yapalım cnm Rabbım yardımcısi olsun ne diyelim ona
(170 puan) tarafından
Anlmais değilim dogmuyorsa zorlami cikarim sanki ben bu çocuğu istemim  bide ben suni sancidan korkuyorum demedim bu bir iki de sancılarin gelmesi için ne yapmalıyım dedim bana hayatım hakkında yorum yap demedim
0 oy
(100 puan) tarafından
Açıklık var mı? Ona göre yazıcam 
(170 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm bende burdaki anneleden yardım istiyorum ama çok bilmişler gibi konuşup zaten haftam doldu piskoljik olarak stres ediyor insan bide saçma sapan yorumlarla sinir bozuyorlar
(100 puan) tarafından
Emin olun anlıyorum
Bende geç doğum yaptım
Özel olması ve Dr.nin alttan sıvama şeklinde muayene yapması(38.hafta), nişan gelmesini sağladı ve 2 hafta sonra açılma oldu, 41de kendisi geldi
Bu sıvama şeklinde çatı muayenesi Dr.ler arasında taktikmiş gelmeyen bebeklere karşı
(170 puan) tarafından
Bizimki 2 haftadır bize doğar diyor haftda 1 hastaneye gidiyorum laf eden bir kaynana herşey karışan bir görümce bende ancak gidemedigim zamanlar burdaki bayanlaradan yardım almaya çalışıyorum ama onlarda. kendini galiba çok yukarda görüyorlar
(100 puan) tarafından
Bence açıklığı sorun
Ona göre suni işe yarar mı yaramaz mı diye sorun
Dr.ler aslında istemiyor suni ile gereksiz acı çektirmek, hasta normal için uğraşmadı demesin diye yapıyorlarmış. Benim Dr ile bunları da konuştuk
(170 puan) tarafından
Ewt bazı doktorlar suni sancıyla uğraşmak istemiyor sezeryan onlar için en kolayı bende öyle duydum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 219 göst.
0 oy
10 cevap 690 göst.
9 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Tusemin Annesi (11,499 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 425 göst.
5 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Mervenur (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 721 göst.
2 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,187 soru

24,397,758 cevap

349,894 kullanıcı

...