0 oy
115 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10 puan) tarafından
İyi akşamlar kızlar oğlum 29 aylık son bir aydır çok hırçın birşey yaptığında tatlı dille uyarıyorum yapma oğlum yapma annecim diyorum hırslanıp eline ne geçse fırlatıyor dolap kapaklarını şak şak açıp kapatıyor yada bana vuruyor durup dururkende vuruyor annecim yapma bak canım yanıyo diyorum iyice hırslanıyor artık çıldırmak üzereyim be yapıcam bilmiyorum niye böyle oldu bilmiyorum nasıl çıkıcam bu işin içinden ağladığı zaman istediğini yapmıyorum isteklerini ağlayarak yaptırmak istemesin diye ama yok yine olmuyor kapasını yerlere vuruyor yada mama sandalyesindeyken yapma dediğim şey olunca kendini geriye doğru küt küt mama sandalyesine vuruyor

1 cevap

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Aynı akran çocuklar in annelerinde hep aynı şikayetler var canım bu işte iki üç yaş sendromu bir süre bu hırçınlık devam eder sabır sabır sabır inşallah düzelecek ben büyük kızıma artık yalvarırdım dur diye ") bir gün babamda var yavrum ma.nyak misin sen niye kendi doğurduğuna yalvariyon dedi ay hiç farkında değilim ki baba can havliyle dedim iyi bir güldük "D ama. şimdi ana sınıfında başladı maşallah sübhanallah o eski halinden eser yok Suan da da küçük kızımın sendromunu çekiyoruz 
(10 puan) tarafından
Ahh öyle zormuş ki çıldırıyorum halıya yatıp kafasını yere vura vura ağlıyor komşular bu kdın çocuğu dövüyor diyordur o derece bide acı acı ağlıyo inan ağzım açık izliyorum kızıp bağırmıyorum tatlı dille uyarıyorum ama 1 haftadır kızıyorum kızıncada pişman oluyorum ama artık napcam şaşırdım hiç böyle çocuk değildi 37 haftalık hamileyim uslu diye 2. Yi yaptık böyle olacağını bilsem yapmazdm kardeşi doğmadan böyleyse doğunca naparım bilmiyorm
tarafından
Sakinler canım bak inanki sakinliyorlar inan bana ") ben de öyle diyordum su çocuk sesini duya  ne vicdansız kadın bu çocuğa işkence ediyor diyordur diyodum hele banyo yaptırmak allahım eziyetul ala idi nasıl çığlık atardı aklın hayalin durur yine ağlayacak diye korkumdan çocuğu yıkayamazdım şimdide beni beğenmiyor tosba
(10 puan) tarafından
Yaa inşallah canım yaa snnkisi kaç yaşında geçti
tarafından
3.5 gibi geçti canım Bebim de küçük kizim büyüğün 3 yaşına 4 ay var di doğdu o ara iyice beter olmuştu bide o ara tuvalet eğitimi verdim canımı  çıkardı ama geçmeyen hiç  bir şey yok oda geldi geçti bitti bile
(10 puan) tarafından
Hemen hemen aynı yaş aralıklarıymıştı bebek sonrası korkutuyor beni inşallah dediğin gibi en kısa sürede geçer
tarafından
Geçer inşallah canım bebek olduğunda yapma etme dokunma vs deme bırak bağ kursun kardeşiyle zaten sen üzerine çok düşmezsen oda umursamıyor bi yerden sonra sürekli gözün üstündeydi bir an olsun yanımdan ayırmadım ikisinide ama sürekli tépesinde yapma etmede demedim oylelikle alışmaya mecbur kaldı ")
(10 puan) tarafından
Tek korkum bize vuruyor bebeğede vurur mu diye
tarafından
Bak gör nasıl abi olur o hepinizi şaşırtır ")
(10 puan) tarafından
Ayy inşallah kuzum aslında çk vicdanlı bir çocuktu aslında diğer çocuklara karşı öyle kıyamaz ama bize karşı çk değişiyo kardeş olunca kıskanır muhtemelen elimizden geldikçe oğlumun üstüne düşcez ama hayırlısı artık yaşayıp görücez çok teşekkür ederim cvpların için
tarafından
Rica ederim canım çokta abartmayın üstüne düşme olayını bu seferde şımarıp temelli çözüyorlar kararında yapın ne yaparsanız şuan zaten eve bir çocuk daha gele ek susun eşi onu yeterince tedirgin etmiş ama eminim bebek gelince ali-şir düzelir ")
(10 puan) tarafından
İnşallah canım çok teşekkür ederim
-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 68 göst.
0 oy
1 cevap 71 göst.
20 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Cantanelerim (371 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 309 göst.
0 oy