0 oy
183 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10 puan) tarafından
Kızlar 37 haftalık hamileyim ilk doğumum devlette sezeryan oldu bu da olacak doktoruma 34 haftadan beri gidemedm izinliydi randevuda 4 ekime buldm o da 38 hafta oluyorum bu hafta hastaneyi arayıp sabah gelip sıra alabilir miym diye sorcm olur derlerse gidicem ama 2,5 yaşında oğlum var bırakcak kimsem yk kaynanamlar corona oldu annemde bu yıl tarla yapacağı tuttu bugün kendi ektiği patatesi çıkardılr bir kaç akraba çağırmış o da onlara gidiverecekmiş bn bir haftadr salı hastaneye gitcm diyorum şimdi salı gelemem diyor bn çocuğu kime bırakayım ne yapayım ablam vr onun herşeyine koşuyor onun çocuğunu annem büyüttü ablam çocuktan snra annemlerde kaldı ne zmn annneme gitsk ablam uyuyo annem çocuğa bakıyodu bnde yalvarıyodm anne çocuğuma beş dk bakıver uyuyayım diye bakmazdı anneme bişey olsa bn koşarm işini yemeğini yaparm ablam yüzüne bile bakmaz işi ddüşmedikçe ama zerre değerim yk akrabalarıda çk ptates eker bir günde bitmez istese çarş da gider onlara yada başka işlerine yardıma gidebilir ısrar ettm o kdr anne ne yapayım ne zaman gidicem geliver dedm gelemem diyor bnden önce telde ablamla konuşuyomuştu bnle konuşrlen ses geldi ablan arıyo dedi bn el çocuğuyum ya tamam bn bakarm başımın çaresine dedm tamam diyor çıldırıcam artık nasıl bakacaksn diyemiyor sözde sezeryanda da o gelecek ona kesn gelir ama bn istemiyorum artk kendi başıma bakamam mı hastanede bebeğe ayaklarm uyuşukluk gidince kalkarm ama uyuşukluk kaç saat sürüyordu hatırlamıyorm artk yapılanlar çk zoruma gidiyor 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Refakatçi şart parayla birini tut ama kesinlikle tek olma çocuğu nasıl tutacaksin nasıl ayağa kalkacaksın sezeryan normal doğum gibi değil ki hemen ayaklanasın kendimden biliyorum bebeği bile tutamıyordum
(10 puan) tarafından
Kuzum ben hemen ayaklanırm canım hiç kıymetli değil ilktede öyleydim tek endişem uyuşukluk kaç saat sürüyodu o uyuşukluk geçene kdr ne yaparm güvenilir
birini nereden bulabilirim kafam çk karışık
-Reklam-
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Yaninda biri tabii ki olsun bacım. Ne de olsa ameliyat bu. Yardımcı olacak biri olmalı. Annene de pes doğrusu. İnsan evladının yanında nasıl olmaz ya
(10 puan) tarafından
Tepen yaranıyo derler ya aynen öyle ben üvey evlat falanım sanırm hep başımın çaresine bakmışımdır ayda yılda işim düşer onda da gelmez ama ablama hep koşar anlamadım ne iştir
(2,493 puan) tarafından
Çok ayıp ama. Evlat ayrımcılığı resmen bu. Vicdanı olan bı insan gelir yani
(10 puan) tarafından
Annem göremiyo bnu tüm sülale görüyo annem göremiyo Allaha sığınıp susuyorum ah etmek istemiyorum hak hukuk demek isteniyorum
(2,493 puan) tarafından
Boşver büyüklük sende kalsın. Ama yanında biri mutlaka olsun
0 oy
tarafından
Post uzun okuyamadim başlığa göre cvp veriyorum Evet sezeryan da refakatci şart çünkü dikişler hareket etmeyi zorlaştırıyor demişti eltim hatta refakatçısı olmasına rağmen ani bir hareketle dikisleri patladı 
(10 puan) tarafından
Ben yıllardır kendi başıma büyüdüm desem yalan olmaz mızmızlık etmem tek korkum uyuşukluk geçene kdr ne yaparım diye
0 oy
(5,401 puan) tarafından
Malesef sart canim biri 
0 oy
(3,275 puan) tarafından
Kuzum kesinlikle birisi şart yalnız baş edemezsin belki refakatçin olmadığı için hemşireler ilgilenirse orasıni bilemem
0 oy
(759 puan) tarafından
Ben özelde yaptım hiç kimse kalmadı yanım da zaten izinnde yoktu odam da bir başka kadın da vardı yani ikimiz kaldık bir oda da. her şeyimize sağlıkçılar baktılar gece 3-4 defa gelip bakıyordular
(10 puan) tarafından
Devlette bn ayaklanana kdr baksalar yeter ama bakmazlar sanırım :(
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Nerde oturuyorsun valla kızımı da alır ben gelirim ama tek asla kalma asla çok zor hem çocuk hem senin icin hele bide sezeryan 
(10 puan) tarafından
Allah razı olsun canım demende yeter rabbim hep güzel gönlüne göre versin
(1,315 puan) tarafından
Sakin tek gitme canım bende annem eşim ablam vardı yinede zordu sen tek diyorsun bide maf olursun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
(10 puan) tarafından
Amiin canım inşallah hayırla kucağıma almak nasip olur daha gidip tarih alamadım
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Canım mizmizlik etmem hemen kalkarim demissin ama 7 kat kesiyolar ameliyat oluyosun uyusukluk gecince agri basliyor kendin ayaklanman cok zor bu normal dogum degil... Esin gelsin cocuguda alip.
(10 puan) tarafından
Yıllardır bir başına olunca insan alışıyor işte snki büyük çocuk benmişim gibi yetişince düştüğünde kendin kalkınca herşeye alışıyo insan devlet ah çocuğu kabul etse eşim gelir bir sormak lazım
(7,791 puan) tarafından
Canim durumunu anlatcaksin mecbur kabul etcekler yads hemsireler ysrdim ederse bilemem

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 54 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sence (1,246 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 62 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 260 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde DavetsizMisafir (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 218 göst.