Kızlar 37 haftalık hamileyim ilk doğumum devlette sezeryan oldu bu da olacak doktoruma 34 haftadan beri gidemedm izinliydi randevuda 4 ekime buldm o da 38 hafta oluyorum bu hafta hastaneyi arayıp sabah gelip sıra alabilir miym diye sorcm olur derlerse gidicem ama 2,5 yaşında oğlum var bırakcak kimsem yk kaynanamlar corona oldu annemde bu yıl tarla yapacağı tuttu bugün kendi ektiği patatesi çıkardılr bir kaç akraba çağırmış o da onlara gidiverecekmiş bn bir haftadr salı hastaneye gitcm diyorum şimdi salı gelemem diyor bn çocuğu kime bırakayım ne yapayım ablam vr onun herşeyine koşuyor onun çocuğunu annem büyüttü ablam çocuktan snra annemlerde kaldı ne zmn annneme gitsk ablam uyuyo annem çocuğa bakıyodu bnde yalvarıyodm anne çocuğuma beş dk bakıver uyuyayım diye bakmazdı anneme bişey olsa bn koşarm işini yemeğini yaparm ablam yüzüne bile bakmaz işi ddüşmedikçe ama zerre değerim yk akrabalarıda çk ptates eker bir günde bitmez istese çarş da gider onlara yada başka işlerine yardıma gidebilir ısrar ettm o kdr anne ne yapayım ne zaman gidicem geliver dedm gelemem diyor bnden önce telde ablamla konuşuyomuştu bnle konuşrlen ses geldi ablan arıyo dedi bn el çocuğuyum ya tamam bn bakarm başımın çaresine dedm tamam diyor çıldırıcam artık nasıl bakacaksn diyemiyor sözde sezeryanda da o gelecek ona kesn gelir ama bn istemiyorum artk kendi başıma bakamam mı hastanede bebeğe ayaklarm uyuşukluk gidince kalkarm ama uyuşukluk kaç saat sürüyordu hatırlamıyorm artk yapılanlar çk zoruma gidiyor