0 oy
473 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (38 puan) tarafından
Arkadaşlar, ben bir şekilde eşimin horlamasina alıştım ama 8 aylık kızım yanımızda uyuyor ve sürekli uyanıyor. Eşimden ayrı yatmak istemiyorum çünkü 7 aydır ayrı yattık bebeğimiz için.  Şimdi yeniden ayri yatmak istemiyorum ama o horladikca  kızım sürekli uyanıyor. Gerçekten bir çaresi var mı?  

16 Cevaplar

0 oy
(14,937 puan) tarafından
Burun bandı iyi oluyor canım 
(38 puan) tarafından
bize etki etmedi ya...
-Reklam-
0 oy
(1,502 puan) tarafından
Burnunda et olabilir mi? 
(38 puan) tarafından
Bilmiyorum ki.... zannetmiyorum. Çünkü benim burnumda et var ama asla horlamiyorum.
0 oy
(4,689 puan) tarafından
Burun bantları varmış ama gerçekten işe yarıyor mu bilmiyorum. 
(38 puan) tarafından
Denedik olmadı malesef
0 oy
(734 puan) tarafından
KBB ye muayene olsun ameliyat olması gerekiyordur belki
(38 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum. Şimdiye kadar KBB konusunda hiç sıkıntı yaşamamis. Son çare olarak götüreceğim mecbur
0 oy
tarafından
Evet canım şimdi yastık alıyorsun eline ağzına tutup  boğuyor sun:))))))

Bende eşim hirkarsa hemen durterim hemde tırnaklar la:))))
(38 puan) tarafından
Uyandırmaya da kıyamıyorum ki :) hayır her an biter diye bekliyorum mübarek bıraksam sabaha kadar aralıksız horluyor adam :)
tarafından
Ya boşver valla bizimkide kafa napam:))) ben durterim valla bide demz mi yatmıyor um ki horliiiimmm!???:)))) Öyle deyince daha çok sinir oluyorum:)
(38 puan) tarafından
Gerçekten yüzümü güldürdünüz:) Allahtan benim eşim kabul ediyor fena horladigini
tarafından
:)) Allah hep güldür sun canım benim:)❣️ şaka biyana bazen burunda et falan oluyor doktora gitti mi
(38 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım :) hiç gitmedi doktora.  İnş en kısa zamanda gideceğiz
0 oy
tarafından
Yastıgını yukselt esınn canm. Genız dtı varsa burnu tıkalıysa  ondanda horlar. Bıde pozısyonunu degıstırmesı ıcn uykuda onu uyar sagına yada soluna dönsün muhtemelen sırt ustu horluyodur . Bnm esımde arada sırada cok yorgun oldugnda felan horluyo dırek uyarıyorm sagına yada soluna donuyo kesılıyo horlaması canm
(38 puan) tarafından
Evet kesinlikle sırt üstü horluyor. Sağ sola dönüyor sonra geri başlıyor. Bir de aralıksız devam ediyor. :) belki biter diyorum yok bitmiyor
tarafından
Bı doktora goturde geniz eti felan varsa onu aldırsn barı canm cıddı cekılmez cıle bazen asırı horkadgnda uykumdan uyanıyorum ben :D
0 oy
(10,713 puan) tarafından
Vala benimkide 7 yıldır kükrüyo alıştım artık cocuklarimda çok rahatsız oldular ilk başta uyandilar şimdi onlarda alıştı
(38 puan) tarafından
Gerçekten benimki de kükrüyor :) evlendiğimde ilk horladigini duyduğumda odaya kamyonla girdiler sandım yemin ederim :)
0 oy
tarafından

burnuna mandal agzına patates sok :Dmalesef çaresı yok ya benımde annem cok horlardı yatak odasından gelen ses odamda benı uyutmazdı babam nasıl dayanıyor derdım geçenlerde aılemde kaldıgımda baktım babam annemden çok horluyor adam care bulamayınca onun yaptıgını yapıyım mı dedı naptı :D

tarafından
Yaaa aynı beni anlatmışsın benim annem ve babam:)))))
(38 puan) tarafından
Ben de onunla horlamaya başlayacağım gerçekten:) olan kızima oluyor :)
tarafından
:D valla cok guluyorum ya

çocukta alısır bı yerden sonra napsın ben gıbı evlenınce kurtulur tabi kocası horlamazsa onunda :D
tarafından
:)))) nasiomis anla:))) kız bide bazen demez mi canın istiyir diye beni uyandırıyor sun bahane etme diyo:)))) lan diyom yürü git traktör römorku gibisin nasıl iyiyim:)))
0 oy
tarafından
Habire dürtüyorum valla 
(38 puan) tarafından
Ne bileyim ben de kıyamıyorum ki :)
tarafından
Yok kız sabah oluyor hatırlamıyor bile
0 oy
(7,787 puan) tarafından
Geniz eti olabilir canim bi doktora gorunun basit bi mudahaleyle halloluyir o..
(38 puan) tarafından
Evet inş doktora gideceğiz. Başka çare görünmüyor
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Hahahhah aynı sorundan bende de var canım çözüm çok basit bebişi ayrı odada yatır
(38 puan) tarafından
Galiba doktora gidene kadar ayrı yatırmak.  Aslında hiç istemiyorum ama çaresiz kalınca
(1,309 puan) tarafından
Benim kızım 11 aylık 4. aydan beri ayrı yatıyoruz odasında mis gibi sessiz rahat uyuyo hem bizim soluduğumuz havayı solumuyo sabaha kadar
0 oy
tarafından
Benim babam da çok horluyor annem çok şikayetçiydi ama babam kiloluydu kilo verdikten sonra horlaması kesilmiş onunla alakalı bir durum var mı ya da geniz eti varsa onunla alakalı horluyor olabilir kbbye görülmesi en iyisi
(38 puan) tarafından
Muhtemelen doktora götürmek en iyisi. Baska care görünmüyor
0 oy
tarafından

Burnunda et vardır. Genzinde şişlik vardır. Bademcik rahatsızlığı vardır. Burun ucu düşüklüğü vardır. Yani doktora gitse çok iyi sonuçlar alabilir. Bende horlardim eşim zorla doktora götürdü :D genzimde şişlik varmış 1 hafta ilaç içtim geçti. Şuan sıfır horlama. %100 sayıklama :D

(38 puan) tarafından
İnş en kısa biz de gideceğiz doktora.
0 oy
(2,013 puan) tarafından
Benim eşimde yorgun olduğu zaman horlar valla her seferinde dürterim kalk yan yat diye, ben çıt sesine bile uyuyamam onun horlamasıyla uğraşamam :) 
(38 puan) tarafından
Ben artık alıştım :) kizim çok uyanıyor :)
0 oy
(48 puan) tarafından

Hizli bir tekme  at sesi kesilir :D  ben en son oyle yapiyorum artik durtuyorum yok  sesleniyorum yok tekme atiyorum bacagina susuyor 1 2 dk geri horlayana kadar da ben uyuyorum zaten :D

(38 puan) tarafından
Bazen ne yapsam gerçekten uyanmıyor :)
(48 puan) tarafından
Burnunu sık o zaman canim o zaman mutlaka uyanir
(48 puan) tarafından
Bir de esim bi sprey sikiyodu burnuna burnu acilsin diye onu yapinca hic horlamiyordu adini bi sorayim
(38 puan) tarafından
Çok iyi olur canım  adını yazman.
0 oy
(629 puan) tarafından
Valla ben benim buldugum careyi soyluyorum esimin agzina vururdum yavasca kapatirdim agzini elimle oyle oyle birakti dene birakir en sonunda bugun dene yarin yaz mutlaka
(38 puan) tarafından
Bu akşam deneyeceğim sonucu yazarım :)
(629 puan) tarafından
Bekliyorum cnm

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 262 göst.
17 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ayse.gul (578 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 660 göst.
8 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selimbebek (943 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 121 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,098 göst.
28 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Biyologkk (23 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,385 soru

23,678,998 cevap

310,138 kullanıcı

...