0 oy
310 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (346 puan) tarafından

image

image

Hangisi iyi olur bebek icin

11 Cevaplar

0 oy
(1,096 puan) tarafından
Bence üstekki canım alttaki pek kullanışlı ya benzemiyor
-Reklam-
0 oy
(827 puan) tarafından
Usteki dah iyi bence alttakinin bi faydasi olacagini dusunmuyorum
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Bebek icin derken canim 
(346 puan) tarafından
Odayı ısıtmak için odaların.kucik ama hangisi kullanışlı ve saglili olur bilmedim
0 oy
(14,298 puan) tarafından
2. Olanı unv okurken odama almıştım küçük olduğu için isitiyordu ama büyük onarım isitmadi 

2. Mantıklı kızım için 1 olanı aldık hatta dun ark bebeğini yıkamak için istedi isitmis odasını 
(346 puan) tarafından
Sizce hangisi iyi bebek için sipariş vericem çok kararsız kaldım kimisi demiş pervaneli olan için çocuğa üfler hasta olur içerideki pis havayı çeviriyor fln e UFO ısıtıcı şeklinde olan da bebek biyuyince yanına gider fln o şekilde tehlikli
0 oy
tarafından
Usttekini gecen sene bimden aldik memnunuz banyo yaptirirken ogluma açıyorum 
0 oy
(48 puan) tarafından
Alttaki evin icindeki pis havayi ceviriyor canim gorumceme bundan kullanmislar bebekken her hafta hastanedelermis simdi 20 yasinda hala her ay regl olur gibi hasta olur genzini kurutmus hep  ustteki daha saglikli bende almayi dusunuyorum ondan fanlar hic saglikli degil 
(346 puan) tarafından
Evin içi nemsiz kalsiginicin mi hasta olmus
(48 puan) tarafından
Evet hem ondan hem de evin icindeki pis havayi geri uflediginden
0 oy
(231 puan) tarafından
Banyo vs sonrası için kesinlikle 2. Daha kullanışlı. Diğeri kendi çevresini anca ısıtıyor yaklaştıramıyorsun bebeği çok sıcak, uzakta da etkisi yok, büyüyünce de tehlikeli. İkisini de kullandık 2.salonu ısıtıyor rahatlıkla. Bizdekinin markası Kumtel.  Tavsiye ederim. 
(346 puan) tarafından
Ses çıkarıyor mu
(231 puan) tarafından
Fanlıların hepsi biraz ses çıkarıyor evet ama öyle aşırı bir ses değil
(346 puan) tarafından
Peki üflüyor mu yani kimisi odadaki pis havayı çeviriyor  fln diyor bilemiyorum ne onerirsiniz
(231 puan) tarafından
Ya odadaki havayı dağıtıyor tabi de zaten soluyorsunuz o havayı normalde de. Tüm gece çalışacaksa havayı kurutabilir belki ben kısa süreli kullandım genelde. Yani çok bilgiye sahip değilim %100 zararsız diyecek kadar. Ama diğer ısıtıcı da radyasyon yayıyor.
0 oy
(13,437 puan) tarafından
Uyku tulumu da alabilirsin canım gece için soruyorsan bir de ısıtıcı çalıştırınca mutlaka odaya bı bardak su koy 
(346 puan) tarafından
Banyo yaptırırken arada bir evi isitivermek için istiyorum canım bebek için kullanıcam suyu koyarım ama sağlık açısından hangisi iyi bilemedim
(13,437 puan) tarafından
İlk olanı al o zaman canım diğeri fön makinası gibi sıcak üflüyor odayı sıcak tutmuyor bir de sesi hiç çekilmiyor
0 oy
tarafından
Üstteki daha iyi 
0 oy
tarafından
düzenlendi

image

Kalarifer.gibi petekli olan var canım..daha tehlikesiz.hemde.iyi.isitiyo..herhangi dusmede.otomatik.kapaniyo..icerisi sıcaklığa.geldigindd duruyo.ben ondan kullanıyorum çok da.memnunum.bunlar biras tehlikeli geliyo bana

(346 puan) tarafından
Fotoğrafını atar misin sana zahmet sipariş vericem kararsız kaldim
tarafından
Koydum cnm tabi cesitlero fiyatları var bakalbilirsn
0 oy
tarafından
Bizim evde üstteki var Kasım sonu gibi doğacak inşallah. Odayı onla isiticaz.

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 573 göst.
20 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Fatmaaa... (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 181 göst.
27 Mart 2024 Diğer kategorisinde 2516 (1,048 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 116 göst.
12 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 44 göst.