0 oy
619 göst.
Aile kategorisinde (52 puan) tarafından
Benim kapı karşım yeni taşindilar kadin evlenip 2 cocuğuyla boşanip baska biriyle birlikte yaşiyor bir cocuğu yine olmuş evliyim kocam diyor ama  resmi nikahi felan yok kadin sürekli baskalariyla gece dişari çikiyor her eve geldiğindede cocuklara şidet uyguluyor  babaniza kimseye bişey demeyin diye ben sizin için aç kalmayin diye ondan bundan para aliyorum diyip satlerce çocuklari dövüyor dayağı geçtim bir cocuk için sadece bu cümlesi bile çok ağir ben sizin için aç kalmayin diye para aliyorum cünlesi bile çok ağir çocuğu vururken çocuk tepki bile vermiyor sadece yüzünü sakliyor kaçmiyor bile satlerdir ağliyorum çocuğun sesine  eve giren çikan adamaların hadi hasabi yok bir tanidiğima haber verdim artik sesiz kalamam sosyal hizmetlere haber vericez ama bir yandanda kendi kendime yapma annelerinden ayrilsalar vebali sana diyorum benim annemde öyle olsa ben de tüm acilara ragmen annemin yaninda kalmak isterdim diyorum ne yapmaliyim ben şastim kaldim 

18 Cevaplar

+2 oy
(7,654 puan) tarafından
O kadının yaninda çocuklar daha sağlıksız bir ortamdalar emin ol 
-Reklam-
+1 oy
(13,442 puan) tarafından
Allah'ım hiç bir anneyi fuhuş yaparak çocuklarına bakmak zorunda bırakmasın o anne için ne kadar acı ve zor bir durumdur Allah yardımcıları olsun hayırlı kapılar açsın
(1,243 puan) tarafından
Senin akbini seviyim surda kadını da çocuklarında düşünen bı sen varsın ++++++
(4,139 puan) tarafından
Ne demek ya ne alaka helal mi o para çocukları için mi yapıyor ? O yüzden mi çocuklarını dövüyor
(13,442 puan) tarafından
Sevgi empati yaptım canım çok zordur kimse zevk için tanımadığı adamların koynuna girmez
(13,442 puan) tarafından
Bucra helal mi haram mı orasını sadece Allah bilir insanları dinlemeden yargılamayın linç etmeyin hangi anne ister bu durumda olmayı kim bilir o adamlar o kadına nasıl muamele yapıyorlar da kadın öfkesini yansıtıyor
(4,139 puan) tarafından
Gitmesin mecbur mu eski devir mi artık büyük konuşmak istemiyorum bir kadın bina temizleyerek bile geçimini sağlar artık her yer de bir sürü iş imkanı var. Bu yaptığı zina. Bu iş haramken burdan kazanılan paranın helal olma ihtimali var mı ? Tabi ki herşeyi Allah bilir ama bize de birşeyleri öğrenmemiz için yol göstermiş kitap indirmiş peygamber göndermiş. Kimseyi linç ettiğimiz yok yaptığı yanlışı doğru göstermeye çalışmak bana yanlış geliyor
(2,530 puan) tarafından
Bucra sana katılıyorum. Madem boşanıp bu kadar çocukla gelmeseydi bu adama. Kadın resmen orspulk yapıyor bu normal birşey değil. Kim için yapıyor olursa olsun. Normalleştirilemeyecek kadar kötü birşey. Adam bakmiyorsa neden bu herifle nikahsız oturiyor madem
(4,139 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım. Doğru ve yanlış bellidir zaten. Doğru olan orta da ama bizleri o kadar alıştırdılar ki o tv programlarında yanlışları da doğru kabul etmeye başladık. Elhamdülillah müslümanız diyoruz ama müslümanlığa ters olan herşeye aaa biz medeniyiz saygı duymalıyız diyoruz. Acaba eşlerimiz öyle kadınların evinden çıksa Allah korusun yazık kadın para kazanmalı çocukları var diyebiliriz miyiz ? Asla sanmıyorum.
(1,243 puan) tarafından
Ya bazen hayatı bir kere bile olsa tersinden bakın lütfen ama ne olur ben hafızlık yaparken camide derini anlatmaya tövbe etmeye ne kadınlar geliyordu kendim den utaniyordum  o kadının oros.puluk yaptığını gözle görmediniz varsayım a yorum yaptınız kimsenin lafı ile kimse yargılanmaz paranın helallik haramlik kısmı çok çok ayrı konu kadın kendi o halde olmak istiyor mu sordunuz mu Rabbim yardımcısı olsun hayırlı kapılar açsın annesiz kalmak nedir ben bilirim yurt köşelerinde ateşle inlemelerimi ben bilirim .
(4,139 puan) tarafından
Sevgi eğer dayak mevzusu olmasa belki sana biraz hak verirdim ama kusura bakma bir anne evlatları için bu işi yapıyorsa ki arkadaş öyle anlattığı için öyle konuşuyorum. Bu işe katlandığı evlatlarını böyle dövemez benim bunu aklımda kalbimde almaz bacım sende bu kadar iyi niyetli olma bence
(1,243 puan) tarafından
Konu niyet asla değil varsın bir anne için tüm iyi niyetlerim suüstumal edilmiş olsun ama gözümüzle görmedik dökerken neredeydi aklı bahçeden seyretmiş kim dayanır seyreder mi vebal alma askm Rabbim bilsin Rabbim islah etsin bir anneyi darda komasin kadın yeni taşınmış ama maşallah arkadaş secerisini çıkarmış ayıptır ya rabbim islah etsin
(4,139 puan) tarafından
Zaten ihtimaller üzerinden konuşuyoruz günahını almıyoruz ki kadının da burda gelip durduk yere yalan söylücek hali yok ki canım bilmiyorum ben senin kadar iyi niyetli düşünemiyorum hele ki şu devirde. Uyarmış zaten kadını yapma dövme psikolojisi bozulur diye ne bozulcak ağzına mı sı.çıyoruz demiş
(1,243 puan) tarafından
Bu kadar net konuya hakim olması gözle görüp bakması hatta tepki vermeyip yüzünü kapandığını görmesi hatta o cümleleri duyması gerçekten tuhaf Allah'ım o bayana yardım etsin
(4,139 puan) tarafından
Allah'ım o çocuklara yardım etsin canım karşılarına iyi insanlar çıkarsın inşallah
(1,243 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(14,311 puan) tarafından
Hic doğru değil annelerinin yanında kalmaları 

Allah korusun kiz evladı varsa oda ileride belki öyle düşünecek aç kalmamak için para alayım adamlardan 
0 oy
(1,399 puan) tarafından
Aile apartmanina nasil oyle adamlar gelip gidiyor ya ben olsam kabul etmem fuhus var burda diye sikayet ederim 
0 oy
tarafından
Sen cocugun yuzunu sakladigini nerden goruyosun ki ? 
(52 puan) tarafından
Bahçeli evimiz ben bahçede oturuyorum onlarda bahçeye cikiyor herşeye şahit oluyoruz
(629 puan) tarafından
Dusundgm sey bnmde
tarafından
Ay cok kotu .kiyamam ya.
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Mutlaka sosyal hizmetlere haber verin o masumların saatlerce dayak yemesinin hiç bir gerekçesi olamaz. Madem o bo.ku yiyor o kendi hayatı kendi vebali bari cocuklari dovmesin çocukları niye dövüyor.
(3,163 puan) tarafından
Ve lütfen birdaha böyle biseye sahit olursanız belli etmeden kayda alin. Kayıt kanitiniz olur.
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Neredesin canım 
(52 puan) tarafından
Urfaliyim
0 oy
(5,490 puan) tarafından
Canım sen çocuklara acıyosun ama belki o kadın çocukları da satıyodur, inşallah biran önce alırlar o kadından çocukları yazık günah
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Kesinlikle doğru yoldasınız. Bütün birimlere de haber verilmeli bence. Ne malum dediğiniz gördüğünüz o insanların o çocukları da istirmar etmeyeceği. Umarım en kısa zamanda çocuklar kurtulur. 
0 oy
tarafından
Canım lütfen bu düşünceden vazgeç Allah rızası için bir an önce şikayet et benim burdan içim yandı öyle ana olmaz olsun kaldı ki eve giren çıkan adamlar diyorsun yarın o çocuklara bişey yapsalar ne malum? Yavrular kaçmıyor bile diyorsun içim yandı kurtar onları Allah karşılığını verir bu iyiliğinin
0 oy
(295 puan) tarafından
Böyle anne olmaz olsun,  taş kesilsin inşallah 
0 oy
(775 puan) tarafından
Sosyal hizmetlere haber vermeniz en doğrusu orada çocukların başına herşey gelebilir belki görmemeleri gereken şeylerde görebilirler sosyal hizmetler hemen gelip te almaz zaten önce bi soruşturma araştırma yaparlar 
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Rabbim çocukların yardımcısı olsun zor bir durum
0 oy
tarafından
Sesini çikaramayıp sadece yüzünü sakliyor olması içimi yaktı ya :( 
tarafından
Aaa korkunc bir kadin. Çocuklara zarar verecek
(86 puan) tarafından
Daha sen de acıyırsun o kadına cocuklar ın vebali ne olcak sana bence o anne degil canavar illa kötü yolla cocukLra bakmak lazım degl bnm babamlafa annem ayrılmş annem 5 cocuguna aslan gibi calışığ baktı bizi bu duruma getirdi sen susarak o kadınla aynı duruma geliyorsun göz yumarak bşdr burada yazıo bizi üzüyorsunuz yazık sizede daha hala düşğnüyorsun ara gelsin herkesi
(52 puan) tarafından
Gerekeni yapilicak tabikide haber verdim yakinima ben bir kaç güne taşinicam taşindigim gibi 183 ariyacaz
(86 puan) tarafından
Zaten ismini vermezler yani korkma
(52 puan) tarafından
İsmimi vermeseler bile kadin bilir benim ihbar ettiğimi üst komsular görmüyor saç yapmiş bahceye ben şahit oluyorum bide 2 ci evliliğini felan bana kendi anlati üst komşularla konusmuyor direk anliyacak benim olduğumu
0 oy
(3,166 puan) tarafından
Canım durumu 183 e. Bildir. İhbar oldugu için kimliğin açıklanmaz. 183 aile kadın çocuk hattı sosyal hizmet hattıdır. Olaya acil müdahale ederler. 
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Kesinlikle böyle bişeye göz yumma canım

Vebal falan almış olmazsın

Bilakis sevaba girersin
(52 puan) tarafından
Gerekenin yapilmasina yardimci olacaz
0 oy
(3,552 puan) tarafından
Öyle kadından her sey beklenir yarın bi madde etkisinde çocuklarından birini öldürse vicdan azabı çekersin bece geç bile kalmışsın hemen ara sosyal hizmetleri ve polisi 
(52 puan) tarafından
Şimdi hemen ariyamam kadin tehlikeli biri  bir iac güne taşinicam taşinir tasinmaz ariyicam 183 ü
(3,552 puan) tarafından
Ihmal etme kuzum ya çok etkilenirim böyle şeylerden
(52 puan) tarafından
Canim benim iki kirmizi çizgim var çocuklar ve hayvanlar inan az önce satlerce ağladim çocuğun sesine  sırf bu kadinin yüzünden ben taşinicam benden başka kimse duymuyor görmüyor  bahce katiyiz üstekiler görmesin diye saç yapmis direk anlar ben ihbar ettim benimde 3 cocuğum var tasinir tasinmaz ihbar eticez
0 oy
(999 puan) tarafından
Valla öyle bir kapı komşum bendede var maalesef  iki kez evlilik yapmış iki yetişkin kızı var sonra biriyle imam nikahı evlenmiş iki de ondan yapmış .. çocuklar buyunce evlenmiş geri boşanmış şimdi eve kim girdi kim çıktı belki değil kiracı bide .. yani karsik biraz gece yetiskin iki kızıyla bı çıkarlar dışarı sabaha karşı gelirler .. geçen gün iki küçük çocuk aç kalmış evde gece 11 bize geldiler eşime doyorki babamı arasak sizin telefondan bize yemek getirse çok acıktık diye..ayy içim cizladi valla .. biri beş biri yedi yaşında annelerinin umrunda değiller .. 
(52 puan) tarafından
Kiz bu kadin gece yatmiyor sat lerce sesi geliyor yeni esi gidince eve eski kocasi bile geliyor hergün çeşit cesit arabalar kapisinin önüne geliyor

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 545 göst.
3 Aralık 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 443 göst.
16 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annebebek34 (1,021 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 970 göst.
0 oy
22 cevap 1,194 göst.
25 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,200 soru

12,109,067 cevap

36,429 kullanıcı

...