Sevdiği bi kız vardı bundan 6yas büyük neyse annemler öğrendi büyük diye sıcak bakmadı sadece iyi düşün tasin dediler bir kaç birşey de oldu kardeşim annemleri engelledi neyse ben dedim tamam tartışmış olabilirsiniz ama dedim engellemekle yanlış yapıyorsun dedim ben senin yanındayım dedim yanlış yapıyorsun dedim diye beni de engelledi 10 gün sonra falan kaldırdı engeli dedim hadi annem leri engelliyon da beni neden engelledin dedim yaninda olmamışım falan filan dedim engelledin konusamadik nasıl yaninda olayım yanina geleyim dedim gelip napcan dedi 2 cocugumda var ayrıca neyse ortalık biraz duruldu babam buna askerlik parası için ödeme yapıyor du kardesimde doktor her neyse geçen ay babamgonderemedi dedi bilerek gobdermio beni zora sokmak için dedi borç oduyo ayrıca kardeşim ya dedim adam gönderemedi göndercem 15 gün içinde dedi iste arkadaştan borç aldimda söyle de boyle arabayı satacam dedi dedim arabayı ne diye satıyorsun sıfır araba alamazsın bi daha dedim isime karsman diye kapadı telefonu bende kırıldım aramadım bi daha dun kız la ayrılmış iste sevinin el birliğiyle ayirdiniz dedi birşey demiyorum sana dedim gece msj atmış insan uzuldunmu diye msj atar dedi uzulmussundur dedim uzuldunmu diye sorayim dedim sabah aradım acmadibayagidir da aramiyordum bu beni aramadı bi daha annemlerede zindanda yemek yiyorum demiş bir suru canini skmis annemlerin biraz uzun oldu k.bakmayin