0 oy
355 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Sinirime ağladım eşime de çattım oda ev sahibi ne çatmış. Kadın iş yapıyor Muş. Ev sahibi ne söylemiş ses olacak diye. Ama yanlış ev sahibi en alt katta. Onun altında benim birşey lazım olduğunda nasıl kapımı caliyorsan. Gelip rica edebilirsin 

Kızdığım nokta. Arka balkon da kıyafetlerim. Yikadigim yorgan battaniye hep yün olmuş sabahın 7 den peri yün dövüyor. Gece 11= lere kadar. 

İlk buraya taşındı benden balkondan halı silkelemek için rica etti bend on balkonda musluk var her sabah ta yıkıyorum önden yap ama arkadan yapma orda benim sürekli çamaşırlar asılı oluyor. Geçende yakaladım.  Çamaşır topluyordum birşey silkeledi. Sustum 1 makina oğlumun kıyafetlerini bida yıkadım astım.  

Şimdi yorganlar battaniyeler hep yün tüy.  Ben şimdi nasıl bida yıkayıp asayim.     

Şeytan çok güzel şeyler diyor ama şeytan işte uymamak lazım

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Terbiyesizlik kuzum başka hiçbirşey değil 

tarafından
Ah Ah
-Reklam-
0 oy
(164,178 puan) tarafından
ama bu havalarda yün yapilmazmi yikasa kurumaz kokar cirpsa nolcak gec kalmis yazin sicaklarda yapcakdi catlak var kafada heralde
tarafından
Var her hâlde.   Yorganlar battaniyeler de gitti hep
0 oy
tarafından
Çık söyle canm 
tarafından
Canım ben söylemek istemiyorum. Ters bir şey derse. Ben alttan alan bir insan değilim. Şuan sinirliyim de başka şeyler olur.  Arıyorum açmıyor
0 oy
tarafından
Ayni valla bizim ust katta bir kadin var okula giden cocuklari var gecen cekirdek yemisler bizim balkon hep cekirdek olmus uyardik kac defa gene aynilar oglumda emekliyor görmedim balkondaki cekirdegi agzina almiş son anda yetiştim be zalımlar hergun ne cekirdegi tasincaz ama coo sukur 
tarafından
On balkon da yapsa sorun yok. Orda suda var boş orası. İki su tutarım.    Bende tasinicam ama tedevimin bitmedi lazım
0 oy
tarafından
Ne kadar yapıpta uyarmasan neyse git yüzüne söyle ben seni daha öncede uyarmıştım neden böyle yaptın diye daha dikkatli olsun 
0 oy
tarafından
Benim komşu da sağolsun öyle bi tane balkon var ben çamaşır sersem sermesen elenden geçeni aşağı atiyo koca kadın sürekli biseyler cirpiyo anlamıyorum yukarı dairem ne kadar genişse 3 aylık evliyim sürekli hali yikiyo balkona çıkıp oturamiyorum bile ki biz balkona alışığız bekarken hep balkonda otururduk çıkamıyorum üstüme bişey dokcek diye sadece balkondan da değil pencerelerden de atiyo biseyler camları bile pek açamıyorum işin kötüsü ikimizde ev sahibiyiz bi kere uyardık yine aynı bişey de diyemiyosun yan komşunun Ergen kızı var bizim yatak odasıyla bitişik odası gece gündüz müzik dinliyo eşim vardiyalı calisiyo 2 kere gitti uyardı bıktık sizden dedi kadın benim çocuğum müzik dinleyemicek mi dedi pandemi var hiç niyete cikmiyo bu çocuk napsin dedi hem suçlu hem güçlüler sabret bacım heryerde var böyleleri 
0 oy
tarafından
Buda gerçekten ağır olnuş yani çok haklısın canım 

Ben aile binasındayım 

Birşey çırparken asarken söylüyoruz bir birimize bu konudan yana hiç sorun yaşamadık 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 314 göst.
+5 oy
22 cevap 955 göst.
24 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,773 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 366 göst.
31 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Mutluu annee (849 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 547 göst.

Kategoriler