0 oy
393 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar daha önce post açmıştım kızım bı sabah kalktım yuruyemedi diye çok zor süreçler geçirdim sabahtan akşama kadar hastanelerde kaldık acillerde hiç birine isyan etmiyorum çok şükür bu günümüze doktorlar bana kızımın grip olduğunu yakın zamanda onunda eklemleri tuttuğunu kalça ve ayak) o yüzden yuruyemdigini zamanla düzeleceğini söylediler lösemi testinden septit atrite kadar bakıldı ultrason rontgenler çekildi kizlar çok kötü zamanlar geçirdim Rabbim bı daha yaşatmasın ama buradan birisi daha demişti nazar olabilir diye onada çok teşekkür ediyorum İkbale okudum dualar Allah kimsenin başına vermesin ama Dünya hali belli olmaz korkmayın benim gibi panik olmayın bilginiz olsun diye yazmak istedim 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Ayrıca bana dua eden etmeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum kizlar Allah hepinizden razı olsun
-Reklam-
0 oy
(3,275 puan) tarafından
İnsan evladını öyle görünce çok korkar tabiki de geçmiş olsun Rabbim birdaha yaşatmasın cnm
tarafından
Allah razı olsun canım inan o kadar korktum ki aglamaktan helak oldum o kadarki acilde halime acıyıp sırasini bana verenler bile oldu:((
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Duzeldi mi simidi nazar miymis yani
tarafından
Bilmiyorum canım nazarda olabilir doktor ilacı yok demişti ağrı kesici tek yazdı bende zeytinyağıyla ovup dualar okudum çok şükür biraz daha iyi
(4,152 puan) tarafından
Anladim rabbim.dert verip dermansiz birakmasin ins kimseyi.

Ins gunden gune dahada iyi olur minik yavrun
tarafından
Allah razı olsun canım benim amin amin amin
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Allah göstermesin bir daha
tarafından
Allah razı olsun canım benim
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Duzeldi degil mi canim. Cok gecmis olsun. Rabbim hicbir annrye yasatmasin
tarafından
Çok şükür daha iyi oldu canım
0 oy
tarafından
Büyük geçmiş olsun cnm ❤️ Allah kimseyi evladiyla sinamasin inş ❤️
tarafından
Allah razı olsun canım benim sende bana dua etmiştin sanırım çok çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Bundan aylar önce bi arkadaşın oğlu da aynı olmuştu hastaneler doktorlar hepsine gidildi çare bulunmadı en son hocaya okuttular çocuk ayağa kalktı nazara gelmiş olabilir yani
tarafından
Haklısın canım kötü anlamda değilse bile severken benim babasının bile nazarina gelmiş olabilir:((
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Csnim bundan yaklaşık 4 5 ay önce gittim doktora ortopediye çocuğum hafif sekiodu sol ayak doktor bana Aynen ole dedi yakın zaman da grip falan oldu mu eklemler de su toplanmış olabilir  diye 1 ay öncesinde evet olmustu ama oğlumda o sekme yürümeye başladığımdan beri vardı . Ama bazı çocuklar alışkanlık da yapio merdiven çıkar sürekli düzelir dedi ama şansa sonea ayağı kırıldı şükür şimdi kendi yürüo ama sekmesi gene var 
tarafından
Çok uzuldum yemin ederim ancak yaşayan bilir o durumu çok çok geçmiş olsun canım benim bununla gelmiş geçmiş olsun
(1,453 puan) tarafından
Bizde çok kötü olduk malesef hemde bilek de 2 kemik kırıldı 5 hafta alçı da kaldı alçı çıktı 20 gu N nerdeyse yürümedi desteksiz sonra şükür kalktı yürüdü ama işte Bakalım çok sağol canım
tarafından
Tekrardan çok çok geçmiş olsun canım benim
0 oy
(14,850 puan) tarafından
Kaç aylık veya kaç yaşında? canım çok geçmiş olsun 
tarafından
Allah razı olsun canım 26 aylik 2 yaşında işte canim
0 oy
(1,158 puan) tarafından
Kız bana oluyodu öyle küçükken hatırlıyorum. Yürüyemiyodum bazen dizime çekiçle felan vurup bakıyodu dr. Sonra kendiliğinden tekrar yğrümeye başlıyodum. Okul öncesi dönemdeydi bu 3-4 yaşlarında. Okula başladıktan sonra falan olmadı hiç. 
tarafından
Aynen benim kızımada öyle baktılar canım dizine vurdular refleks var mı baktılar sanada çok geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Evet hatırladım cnm Rabbim birdaha yaşatmasın kimseyide evlatla imtihan etmesin insallah kuzum
tarafından
Allah razı olsun canım benim ❤❤❤amin amin amin
0 oy
(4,694 puan) tarafından
Evlat AP ayrı bir can Allah kimseyi evladoyla sınamasın inşallah bebeğin biran önce iyileşir 
tarafından
Allah razı olsun canım benim ❤❤❤

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 1,263 göst.
6 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melekkk34 (6,857 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 104 göst.
12 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,863 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,197 göst.
24 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 263 göst.

410,106 soru

12,331,069 cevap

39,210 kullanıcı

Kategoriler

...