Kızlar doktoruma en son 34 haftada muayne oldum izinliydi kendisi sezeryan olcam geçen hafta başka doktora gittim snn sezeryan olacağın hafta bn izinliyim başka doktor arkadaşa git gün al dedi en erken randevu 4 ekim (38w oluyorum)bu hafta hiç bir doktora randevu yok hastaneyi aradm sabah gelsm sıra alabilir miyim diye 5 ten snra belli oluyor dedi eşimde işte şimdi öğrenebilseydm vardiya değişecekti yrn için ama 5 ten snra yarn için değişim olmuyor acilde de usg ile asla bakmıyorlar baksalar herhalgi bi doktordan gün alıcam doktorumun nöbetinde acile gidip düştüm desem belki doktorla görüştürürler onun dışı kadın doğumcu fln bakmıyo acilde o şekilde doktorumdan gün alsam diyorum ama bebeğimlede ilgili yalan söylemek istemiyorum çıkış yolu bulamıyorum ne yapmalıyım süreklide ishalim vr acil dotkoru arada gel serum takalım suyun bitmesn dedi ama tutupta bi usgye sokmuyor suyun durumuna bakmak için bn şimdi ne yapayım nasıl yol izleyeyim şuan 37 haftalık hamileyim
Küçük oğlum var o yüzdn eşim olmadan gidemiyorm soruya baştan yazmamışm oğlumu bırakcak kmse yk
Çok korkuyorum kuzum böyle şeyden çünkü sonra gerçek olabiliyor Allah korusun
Eşinden başkası yok mu seninle ilgilenecek işini halledecek o çalışırken yada sen tek yapamaz misin canım
407,872 soru
12,245,188 cevap
37,054 kullanıcı