Kızlar oglumun iki altını vardı bozalım çocuga bişiler alalım kalanınıda kullanıp yerine koyalım geri diye düşündük gelicek paramızı ama altınları yok oglumun evimize pek gelen giden olmaz kuzenimgil geldi geçen gün bilmiyoruz dediler ama babaanemde kalırken onlar babaanemin parasıda kayboluyormuş günahlarını almak istemem ikisinide çok severim kardeşler sıkışıgız maddi diyorlardı ayrı eve çıkmışlar eşimde degirmenin suyunu nasıl döndürdüler diyip aklıma soktu farkında bile degildim anneme gidicektik hazırladık sonra eşim altınları istedi oglumun hiç kıyafeti kalmadı hepsi küçük bişiler alalım ona dedi baktım yokk yerinde heryeri aradım taradım ogleden beri hala ev dandini oynuyor arıyorum eşimdr üstüne üstlük kavga etti işe gitti koydugum yeri karıştırıyor olamam yatagın altındaydı ama yokk napıcam nasıl bir yol sürebilirim düşğnmeye çalışmaktan aglamaktan başım agriyor eşimde sabaha kadar bul dedi öylede böylede napıcam bilmiyorum düşünüyorum aklıma biyer gelmiyor nerelere bakıp ne yapabilirim yazarsanız mutlu olurum bakıyım belki bulurum diye kuzenime sordum yok görmedim görsem sana söylerdim dedi bu kadar eşimde msj atıyo buldunmu diye ne diycem bilmiyorum çok üzgünüm oglumun iki altınına sahip çıkamadm bir evde