0 oy
384 göst.
Diğer kategorisinde (120 puan) tarafından

Kızlar ben ayın 18 cumartesi günü yumurta çatlatma iğnesi oldum aradan 10 gün geçti dün ters yaptım negatif çıktı sizce sonradan değişebilir mi :(

9 Cevaplar

0 oy
(120 puan) tarafından
Kızlar bilgi veren yok mu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sıkıntı stres yapma akışına bırak zamanı vardır olması için
0 oy
tarafından
Canım ınşallah Rabbım hayrlsyla sanada bir evlat nasip eder arkadaşımın 3 senedir çocugu olmuyordu doktora başvurdular doktor arı sütü tavsiye etmiş arı sütü içince çocugu olmuş o ay denemekte fayda var :)) 
tarafından
Olabilir canım ben adetim 1 hafta geçtikten sonra kan testi yaptım idrar testine güvenmiyorum çünkü Hamıle kalmadan önceki ay idrar testi yaptrmıştım tek çizgi çıktı diye oturup ağlamıştım sonraki ayda 1 hafta adetim gecikince kan testi yaptırdım
(120 puan) tarafından
Sabırsız lanirm ondan erken test yapiyrm negatif görünce de çok üzülüyorum
tarafından
Evet sabrsızlanman normal ama canım zman lazım Kı doğru sonuç alasın belkı Hamıle kalıcaksn ama stres yaptıgın ıcın kalmıyorsun
(120 puan) tarafından
Olabilir çünkü çok takıyorum evde uğraşacak birşey de yok
tarafından
Anlıyorum canım senı
0 oy
(2,013 puan) tarafından
Canım ne kadar takma desemde takacaksın biliyorum, 11 ay denedim her ay hüsrana uğradım. Bu süreçte dış gebelik, kimyasal gebelik falan yaşadım her ay umutsuz vakaydım yani. Ama yılmadım, çatlatma olaylarını pek bilmiyorum doktorum bana adet olduktan sonra say 12.gününden itibaren ilişkiye başlayın demişti. Biz öyle yaptık ve ilişkiden sonra 20-25 dk ayağa kalkmadım. Komik gelcek belki ama duvara ayaklarımı diktim öyle yattım. 11.ayın sonunda tutmuştu. Vakti zamanı illaki vardır sen elinden geleni yap ümitsizliğe kapılma, inşallah rabbim kucağını doldurur
(120 puan) tarafından
Ama ben iki erken doğum yaptım ben sağlıklı gebelik gecirmiyorum ne yazikki hep ayaktayım sadece lavabo için kalkabiliyorum serklj dikiş atıyor ama ona rağmen bebek tutmuyor anı açılma oluyor
(803 puan) tarafından
Bu böyle devam etmeyecek cnm, bunun örneklerini fazlasıyla gördük.Rahim kaslarını guclendir derim
(120 puan) tarafından
Allah razı olsn
(2,013 puan) tarafından
Canım senin elinde olan bişey değilki eşinde bu konuda anlayışlı olmalı, ben o  dönemde çok alıngandım mesela stresten dolayı, belki sanada öyle geliyodr
(120 puan) tarafından
Olabilir canm
0 oy
tarafından
Zamanını beklemekten çare yok maalesef mesela ben 4 yıldır bekliyorum 
(120 puan) tarafından
Sizin hiç mi yok
tarafından
6 ay önce kürtaj oldum hiç yok yani
(120 puan) tarafından
Allah kucagimiz bos birakmasn isteyen herkese nasip eder bizde de. İnşallah
0 oy
tarafından
Arkadaşım 10 yıl bekledi 10 yıllllll sabırla bekledi

Ve kanser hastasıymış ne ameliyatlardan geçti rabbim şimdi ona bir kız çocuğu nasip etti 

Sende sabret sıkıntı yapma kendine inşallah tez vakitte olur canım 
(120 puan) tarafından
İnşallah canm
0 oy
(999 puan) tarafından
Tam on yıl çocuk sahibi olmak için çabalayan biri olarak tavsiyem sitres yapma kafana takma ve oluruna bırak.. biliyorum zor ama gerçekten her ay her ay beklediğin için sitresten olmaz en büyük düşman  sitres hamile kalmaya çalışırken.. Allah gönlüne göre versin inşallah eğer her hangi bir sorununuz yoksa ovulasyon testi dene her ay canım inşallah tez zamanda güzel haber alırsın
(120 puan) tarafından
Çok sağolun inan elimde değil  çok istiyoruz 2 meleğim oldu daha önce ama şimdi istiyoruz çok da stres yapıyorum kafama takıyorum keşke bir işle meşgul olsaydım kafam dan atardım o zaman
(999 puan) tarafından
Evlendik üç yıl surekl. Kafaya takardim bende bide etrafın lafı sözü iyice deliricek gibi oldum daha sonra artık takmadım bıraktım kendi haline doktora bile çok gittik ama yok.. on yıl sonra oldu tüp Bebek yoluyla... Rabbim ne zaman isterse o zaman canım hiç üzülme .. inşallah olur
(120 puan) tarafından
Çok sağolun Allah razı olsun
0 oy
(3,418 puan) tarafından
Rabbim senin de kucağını doldursün güzel kardeşim 
(120 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(3,355 puan) tarafından

Hayat ne kadar garip sen çocuğun olsun diye neler yapıyon gebe bölümünde bebeği 7 aylıkken hamile kalmış diye sütten kesemem diye gitti karnindaki aldırdı rabbim böylelerine nasip etmesin bir daha 

Sana da en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah<3
(120 puan) tarafından
İnanmıyorum ya varmı öyle insanlar grcekten
(3,355 puan) tarafından
Malesef var ha yanındakine kiymissin ha karnindakine bence bir farkı yok Allah ıslah etsin
(120 puan) tarafından
insanlar şükretmeyi bilmezler geçen de haberlerde çıktı 3 günlük bebeği diri diri mezarlığa gömmüş tü öğrenciler bulmuş
(3,355 puan) tarafından
Keşke öylelerine hiç nasip olmasa
(120 puan) tarafından
Aynen ya  eşi ceza evindeymis o da başka biriyle yasak aşk yaşamış o yüzden istememiş devlet annesini tespit etti öyle ifade vermiş

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 396 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,637 soru

12,422,900 cevap

45,308 kullanıcı

Kategoriler

...