0 oy
201 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,551 puan) tarafından
Kızlar sezeryan doğum. Anestezi agrısı ve kilitlenme nolur bir. Çare. Parol içmektrn kahve içmekten gına geld. Nolur bildiğiniz bir yöntem varmı. Omzum kilitlendi öyle yazıyorum suan size. 3 gün oldu aynı. 3 gündür doğru düzgün uyku yok. Oturdugum yerden 1 saat sızmışım omzum kilitli. Şekilde uyandın nolur bildiğiniz bir ilaç çare varsa hemn yazın. Ölcem artık. Spinal anestezi oldum.. Agrılarına dayanamıyorum. 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Onu bilmiyom ama sezeryanda yürüyüş cok onemliymis nkdr cok yürürsen okdr erken iyilesiyomssn 

Benim yengemde oyleydi 3 günde toparlandı
(3,551 puan) tarafından
Kuzum yürüyorum yürüyorum elimden geldiği kadar. Sürekli zaten ayaktayım. Geçmiyor. İllallah ettim. Dikişler im çok acıyor belim tutuldu ona ragmen yürüyorum ama yok..
tarafından
Dikislerin kurumus mu acaaba ondn mi agiriyo yadabkabizlik veya gaz mi var ondan da olabilir
(3,551 puan) tarafından
Dikişler im kuru değil canım. Kabız da değilim. Tuvalete çok rahat cıkıyor um. Bu farklı bişi. Tam ineyi soktukları yerde şişlik var omurilik de belimde ordan ya sağ omzuma sag kaburgama vuruyor ya enseme basıma ve sırtıma.. Hareket edemiyorum. Agrıısnu desen zırıl zırıl aglıyorum.
tarafından
En iysii bi doktora görün sen
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canm bnmde boyun omuz ağrısı olmuştu doktor anestezide dedi ben 3 gün yattm hastanede hep iğne yaptlar çok ağrım vardı  kas gevşeticimi ağrı kesicimiydi blmiyorm ama iğne iyi gelyodu bana
tarafından
Bnde cektm canm çok iyi anlıyorum çok kötü ağrısı vardı benn dikisimi unutmuştum onun ağrısından gtte iğne yaptr imkanın varsa
(3,551 puan) tarafından
Kuzum imkanım yok ki. Merdiven inemiyorum suan. Bebek tek evde eşim kimlik çıkartmaya gitti. Allah ım napıcam ben.
(3,551 puan) tarafından
Birde 3 saat geçmeden ikinci parolu içtim. Sürekli sıvı tüketiyorum ama diğer yemekleri yiyemiyorum. Aç karna birde antibiyotik aldım.. Midem yemek kabul etmiyor zorluyorum olmuyor. Öyle kötü olunur mu. Allah askına dua edin canım. Cabuk geçsin.
tarafından
Çok gecms olsn Rabbm şifa versin inşallah
(3,551 puan) tarafından
Amin sağol canım aminn
0 oy
tarafından
Ay o ağrıyı iyi bilirim ensemden boyun kısmından ağrı girmişti. Ama çok kötüydü bütün hastane bagirmalarimj duyuyordu bişey yakın dediğimde anesteziden kaynaklı normal dendi . Kavga ettim ağrı kesici yapin ölüyorum diye . Serefsizler öyle iğne yaptılar biraz hafifledi . Çok zor canm Allah yardımcın olsun. 
(3,551 puan) tarafından
Ah kuzum yeminle aynı şeyi yasadım ama halen yasıyorum e ve geldim hala aynı. Geçmedi 3 gün oldu. Ben anlayamıyprum. Gün gectikçe iyiolcama daha kötü oluyorum..
tarafından
Ay hareket et yürü bol bol . Canm doktorun verdiği antibiyotik ağrı kesici ne varsa kullan aksatma :(
(3,551 puan) tarafından
Tamam canım içiyorum zaten. 10 tane kan sulandırıcı antibiyotik agrı kesici kan ilacı verdi. Hepsini zamanında alıyorum. Allah yar ve yardımcım olsun. Ne zormuş bacım. Ne zormuş. Allah hastane köşelerinde bekleyen tüm hastalara acil şifalar versin.
tarafından
Ay amin Allah kimseyi hastanelere düşürmesin bacım ❤️ çok zordu . Benim basurum sezeryanimdan bin beterdi.  O yüzden çok zorlandım
0 oy
tarafından
Bol bol su bol bol yürüyüş ani hareket yapma sıvı yiyecek tüket katı şeyler yeme. Parol yerine minoset kullan o daha iyi geliyo. Bendede parol işe yaramadı birde antibiyotiği aksatma. Saat kur hep zamanlı içki ağrın dinsin .
(3,551 puan) tarafından
Canım sağolasın Allah razı olsun. Zamanlı içiyorum. Zaten katı şeyler midem almıyor. Su içiyorum kahve içiyorum. Yarabbim hastanede acı içinde şifa bekleyenlere yardım etsin. Öyle böyle zor değilmiş.
tarafından
Bende sezeryan oldum cnm ❤️ Allah yardımcın olsun inş ❤️
0 oy
(940 puan) tarafından
Benimde omzum cok fenaydi  ben ameliyatta ordan igne yapildigini saniodum meyer anestezi etkisiymis  canim bi hafta cektim dikis agrim halt etmis yaninda  o omuz agrisi beni bitirdi biraz basin yuksekede  yat bi care bende bulamadim bi haftaya gecti canim allah yardimcin olsun
(3,551 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun bacım. Basımı dik veya yatay koyduğum anda bitiyorum. Günlerdir doğru düzgün hiç uyumadım. Artık saglıklı düşünme yetimi de yitirdim. 1 hafta çekilecek gibi değil. 3 gün oldu ama hergün yarın daha iyi olcam ümidi ile yatıp daha kötü oluyorum. Rabbim den şifa istiyorum..
(940 puan) tarafından
Evet canim  ayni yoldan bende gectim diodum hergun iyi olcam diye sanki hergun kotu oluyorum ama gececek allahin iznuyle bi kac gune sirt agrin gidecek en azindan  minoset biraz ise yario gibi  gelmisti bana

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 567 göst.
12 Ağustos 2018 Aile kategorisinde Eda (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 52 göst.
8 Mart 2024 Diğer kategorisinde Esenb23 (158 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 220 göst.
5 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serra (564 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 480 göst.

378,244 soru

11,320,801 cevap

34,765 kullanıcı

...