0 oy
361 göst.
Diğer kategorisinde (505 puan) tarafından
Ailemden uzaktayim herzaman yanlarina gitmiyorum kendileri sehirde biz memuriyet nedeniyle köydeyiz  amaclarini bilmiyorum ama bize geleceklerinde kendi yemeklerini getiriyorlar biz ne yaparsak ne alirsak hicbirini bgenmiyorlar herseyin en iyisini onlar biliyor onlar yapiyor etrafta ne akraba ne komsu biraktilar coguyla kavgalilar hatta bizim gorev yerine geldiler orda bile disarda milletin icinde kavga edip bizi rezil ettiler belki inanmayacaksiniz ama sanki kendi ailem benim eşim gibi.. kan bagi yok ama bana ve aileme o kadar cok iyiligi dokundu ki anlatamam ben rahatsizim stres yaptigim zmn kendimi kaybedyrm onlr komsyla kavga etmisler babami dovmusler esim soylemeyin ben uygun dille anlatirim dems ama bana pat diye soylediler eşim yuzlerine degil ama kizdi cunku ben stres yapip kendimi kaybettim ve kendime zarar vermeye kalktim ailem durumu bildigi halde sormadilar beni eşimde oyle olunca mesafe koydu aslinda konusuyor yine ama ailem ne ona ne bana hosgeldiniz bile demiyr hatta durduk yere bidaha babam beni aradi anneerle kavga etmis benlik bi durum yok beni arama bundan sonra dedi daha neler neler saysam agziniz acik kalir ama bizim kotulugumuz dokunmadi bile hic ben köyde oldugum icin birsey almistim onlarin oldugu yerden parayi verin istersnz ibn atin oyle atalim dedim gelince verirsn dediler ilk geldim 1 saat icinde istedilr parayi eşm gelmedi gelsin versin dedim ertesi gun yine istediler bende olmadogini bildikleri halde aslinda istemezlerdi ama biz zorla verirdik hatta onlara birsey alsak bile parasini almazdik geri yinede verecektik ama yanimda yoktu eşim gelince verckti bize cok eziyet yaptilar psikolojik onlar yuzunden ben kendimi boguyordum ama onlar arayip sormayinca ben eşimle cok mutluyum sadece ailem olunca ben sıkınti yapnca evime yansiyor bizde mesafe koyduk ama cocuk gibiler hemen küsüyorlar sizce kim hakli aslinda ben hakliyim ama ailemle küsmek istemiyorum sadece mesafeli olmak istiyorum onlar küsüyorlar insanin yaninda ailesi olmayincada bi boşluk oluyor icimde ama onlarlada muhabbet etsem bile sıkınti stres oluyor buda kendi aileme yansiyor eşime o kadar sey yaptilar hic sesini bile cikarmadi ama ben ve eşim artik dolduk baktik onlar ailemizi etkiliyor kizimda dahil siz olsaniz benim yerime ne yapardiniz

1 cevap

0 oy
(8,354 puan) tarafından
Eşine aileni kötüleme, onlarla arana mesafe de koy ama bunu eşine çok belli de etme. Sonuçta onlar senin annen baban her ne olursa olsun
(505 puan) tarafından
Ben zaten kotulemiyorum ama hersey ortada biz eve gittigimizde yada bize geldiklerinde bize zehir ediyorlar dolayli yoldan yada direkt laf sokuyorlar 4 yillik evliyim annemlerde 1 defa gidip guldugumu hatirlamiyorum 1 gun guluyorsak diger gunler kavga eşimde saf degil herseyin farkinda saygida kusur etmezdi ama onlr yuzunden stres yaptigimda kendimi bogmaya calisincaya kadar rahatsizim ben ailem tedavi ettirmedi tedavi ettirmeyi gectim sormadilar bile nasilsin diye bidefa 20 dk telefonlarina cikmamistik polisi aramislar hastaneleri aramaya kalkmislar yani yaptiklarini kucuk cocuk bile yapmaz
(8,354 puan) tarafından
Ee canım merak etmişlerdir 20 dakikada kaç kere telefon alıyorum elime. Bence sadece kötü yönlerini görmeye alışmışsınız. Birazcık da iyi taraftan bakmaya çalışın
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,580 göst.
21 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Canmoglum (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 210 göst.
19 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Filiz82 (3 puan) tarafından soruldu
+3 oy
16 cevap 846 göst.
16 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Fermel02 (348 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 998 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,518 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,734 soru

24,495,097 cevap

357,931 kullanıcı

...