0 oy
134 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (17 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar 1 ay önce başka hesabımdan bi post açmıştım(giremiyorum ) evi terk ettim kayınvalidem yüzünden diye (konuşmuyo kapıyı açık bırakıp dışarı çıkıyo vs) o gün eşimle tartıştık evi terk ettim 1 ekimde 3 ekimde döndüm kayınvalidem ilçede yaşıyo dün yine gelmiş bu arada o günden sonra hiç konuşmadık telefonda hoşgeldin anne dedim cevap yok açmısın dedim cık dedi konuşmadık öyle 2 3 saat sonra eşim geldi yine sadece eşimle konuşuyo benimle tek kelime etmiyo sabah oldu 9 da hazırladım kahvaltıyı 11 e kadar bekledim sonuçta 2 canlıyım bende gittim anne kalk hadi dedim uykum var ye yemiyecem dedi eşime dedim sen ye dedi sonra mesaj atmış senin evin anne orası gir çık ye diye neyse 2 de kalktı hazırladım yine eline saglık bile demeden kalktı yine hala tek kelime konuşmuyoruz nolur dua edin de yarın gitsin 1 hafta burdayım diyo du kızına da telefonda inanın sabrım kalmadı allah rızası için 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

+1 oy
tarafından
Kız 2ye kadar yattı mı gerçekten ay bana diken olur batar o yatak 
(17 puan) tarafından
Valla yattı uyudumu telefon mu oynadı bilmem artık nolur dua et yarın gitsin
tarafından
Sen normal yaşantına devam et canım o da bildiği gibi takılsın boşver
(17 puan) tarafından
Evin içinde tv açıyorum geliyo oturuyo koltuga bi kulagında kulaklık ben yokmuşum gibi sagı solu arıyo tv izliyo sonra kalkıyo salona sermiştim yatagını gidiyo odaya kapanıyo 1 saat sonra yine çıkıyo delircem evde varlıgı batıyo bana nefes alamıyorum sanki zaten riskli bi gebeligim var
tarafından
İşte sende onu yoksay boşver niye gelmiş madem öyle yapacak gelmeseydi
(17 puan) tarafından
Aynen öyle oglunla akşam görüşecegin 2 3 saat benimle bütün gün madem niye geliyosun eşim zaten haftada 2 r gün gidiyo iş dolayısıyla ilçeye 1 saat görüyosun her gelişinde
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 67 göst.
26 Aralık 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifylmz0660 (1,450 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 692 göst.
11 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 126 göst.
10 Haziran 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifylmz0660 (1,450 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,901 soru

24,392,898 cevap

349,442 kullanıcı

...