Slm kizlar 3 yıllık evliyim 2 yıl kaynanamla beraber oturdum sonra büyük kavga ederek evi ayırdık kiraya geçtik 1 yıl hiç konuşmadık o 1 yıl içinde 6 ay kirada oturduk sonra babamdan borç alarak ev aldık bi kısmını babam verdi ve bundan kimsenin haberi yok herkes bizi kirada sanıyor neyse gorumcemin düğünü sayesinde barıştık kayinbabam yurtdisinda burda değil daha yeni esimi aradi sehirden uzak mustakil ev alacağını söyledi esimde ben uzağa gelemem işim var çocuğum var yarın okula filan gidecek dedi kayinbabamda öyleyse bizim oturduğumuz ev sizin olsun bize tek katlı müstakil bak dedi onların evi 4 5 yıllık cok guzel evleri esim orasi bizim olursa tekrar boyatiriz mutfağın dolapların filan değiştiririm bakım yaparım filan dedi ama ben kararsizim kavga ederek çıktık tamam barıştık ama geri gitmek tuhafıma gider siz olsanız naparsiniz ben esime orayi satıp başka yerde alalim bu oturduğumuz eve yakın olsun istiyorum çünkü annem yakın ablam yakın biseu oldu mu hemen yetisiyorlar orasi biraz uzak kalıyor ama esim de olmaz yeri güzel filan diyor cok kararsizim bu evi de seviyorum ama cok küçük