Kızlar soru kaldırıldı gördünüz mü yani balon postmus söndü halbuki hiç bir yerden bakamam maddi durumu nedir diye ben kimim ki bana her vatandaşa söylediğimiz isme bilgi versin devlet :))))
Ya Allah aşkına Suriyelilere yardım eden devlet kendi vatandaşına (ki bu kadar zor durumda olan) hayli hayli yardim eder. İlla ki bi şekilde bi yardim olur. Olmasa bile hic mi komsusu çevresi yok eşinin is arkadaşları vs yok. Buraya defalarca yazacak kadar kotu oldugunu düşünmüyorum.
:)) kız sen neden açık ediyon ne güzel tırstı.. şimdi elinde kozu olucak
Evet ben tepkimi göstermiştim zaten cok belli yalan konuştu tutarsız dı
Şimdi gördm postu gerckten ihtiyaci varsa Allah yardm etsin ama ben pek inanmadım çok ihtiyaci varsa telefonunu satsın tuşlu telefon kullansin ailesi ondan ulaşsın devlet zaten yardım ediyor geçtim ki devletten daha yardım gelmedi valla ben konyada yardm derneginde calstm eminim orda da vardr oyle dernekler oralara başvursun buraya yazabiliyorsa orayada basvurabilir burda milleti günaha sokmaya vicdanyla oynamaya stres yaptrmasna gerek yok inanan arkadaşlarda inanamyanalara sert cıkmasn bence bu devirde kimseye guven olmaz...
Bakın kızlar bebek bakımına canımın canlarıyla aynı kişi bu sede ne hakaretler etmiş
Ne oldu ki canim, o postu gordum tartışma çıkmıştı en son
Kendi saklıyor canım kapanmıyor kuyruk sıkışınca hemen bi post gizleme
Burlarda giysi kumbaralari var. Aslnda her yerde olmasi lazm. Smdi bilemeyz gercekmi degilmi ama. Bn ilk komsularmn dedgnde ona yardmci olmaya calsmstim.
Bnde gördüm canim hemen kapatti postu demekki yalanmis
En son ne yazdı goremedim
Allah bildiği gibi yapsın geri zekalı beni deli etti kaç gündür!
Ay bende biktim bu kişi her kimse .. yalan mi gercek mi amaci her neyse .. madem durumun yok telefonunu sat ınternet kullanmada git kiyafet al
Hiç sorma derdi ne bunun acaba hep sorular bunun la ilgili internet paketi nasıl yapıyor anlamıyorum yani hiç mı ailesi yok anlamış değilim ayrıca zaten çocuk parası diye bişey var burdan ne kadar güvenilebilir ki adres vermek için adresini nsl insanlara verebiliyor kimin ne olduğunu nerden biliyir ne kadar tanıyor sacma
Nasıl cnm anlamadim
Nolduki ben kacirmisim anlatirmisin cnm
Allahalla okudum tek tek yazilanlarida sinir oldum, bende yardım ediyim diye yazdım az önce meger bunu yazanlar aynı kişi çıkmış, bir sürü şey vs. Beynim durdu okuduklarima :)) dolandırmak, yardım isteyip satanlar vs.
insanlarin duygusu merhameti ile oynuyorlar sonra guvenipte yardım edeceğimiz varsada eetmiyoruz bu tipler yüzünden.
Allah affetsin böyle yapanları.
Bak bunua ragmen yazıyorum hala diyorum ki bacım gerçekten ihtiyacın varsa bana yaz. Diğer posta da yazdım anlattım sana.
Ha yalanciysan bilmem neysen çıkar o zaten o insanlar senin evine gelecek bakacak konuscacak ondan sonra yardım destegi yapacak bunu da bil.
Boş yere kimseyi de oyalama niyetinde farklı ise. Allah çıkartır hesabını sorar. Allah'tan korkun ya kimseden korkmuyorsanizda.
Prens prenses annesi bir post açmış ama onunla aynı istekte bulunuyor yine o herhalde ve millet yine orda aynı yorumları yapıyor
Herkez onlari konusuyor buranın fenomeni oldu :))
Kendide hava çıktı zaten. İnanmayın o kadına ne olduğu belli değil
Buraya girip yardım isteyenlere ancak gülerim hatta kahkaha atarım :D buraya girebiliyorsa durumu var demektir zaten
1,488,160 soru
24,326,188 cevap
345,502 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın