0 oy
195 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Menemen yaptım 12 kavanoz ertesi gün salonu temizledim ve menemenleri konsolun boş kısmına dizdim. Dün çocuk odası bitti aynı zamanda yatak odasının bazasinin altı. Bugünde yatak odası dolapların içi dışı komedinlerin içi dışı makyaj masası iç dış perde sök yıka cam sil kapı sil altını sil süpür. 3 makinada nevresim çalıştırcam 1 makinaya attım hemen kurusun diye yatak örtüsünü. İnanın çok yoruldum en zoru mutfak daha perşembe günü menemen yapıcam 10 kavanoz daha mutfağa girmeden önce domates Turşumu kurcam. 4 gün mutfak sürer. Bir gün üst kısım iç dış bir gün alt kısım iç dış. Bir gün buzdolabı iç dış masa sandalye 4. Günde fayanslari komple silecem 2 cami sil perdeleri makinaya at tak altını süpür sil çık. Mutfakta biterse banyo ve oturma odam kalıyor koridor ve tuvaleti 1 günde de yaparım. Kısacası 3. Oda bugün bitecek daha. Ellerim hep şişmiş bir çocuklara bak bir işe oğlumda ayaklanmış inanın oraya koş buraya koş bacaklarım ve ellerim çok ağrıyor o ağrı ile uyandım. Tek başımayım çocuklara bakacak kimsem bile yok. Ha yapma diyeniniz olacak çok batmış camlar pimapen olmadığı için 

8 Cevaplar

0 oy
(3,823 puan) tarafından
Bnmde temizlik yapmam gerek büyük ama dediğin gibi çocuk bakcak kimse yok havalr soğudu üç gundir gribim zaten iyileşince yapsam diyorum ama bakalım Allah kolaylık versin
-Reklam-
0 oy
(1,015 puan) tarafından
2  cocukla yine iyi yapmışsın canim bence.bnde 1 tane hiç bu kadar ayrıntılı temizlik yapamadım. 
0 oy
(135 puan) tarafından
Maddıyatın kaldırıyorsa bır kadın tut canım benım pek kaldırmasada sağolsun esımın yengesı senede ıkı defa çok cüzi bır mıktar karşılığında gelıyor sadece camları silsen yeter dıyorum ama oda bana olsun yardım edım çabuk bıter der 
0 oy
tarafından

Ben herşeyi bir güne sığdırmıyorum her gün bir iş yapıyorum hiç birşey canımdan kıymetli değil sizlerinde öyle.. tabiki temizlik yapılmalı ama kendini yıpratarak değil 

0 oy
(432 puan) tarafından
Kıyamam benim herşeyim köyden geliyor kayınvalidem yapar yollar temizlikte pazar günü eşimle birlikte yaparız herşeyi mesela 3 yıllık evliyim bir kere cam silemedim eşim düşerim diye korkuyor kendisi siliyor. Yemek desen öyle yorgun değilsem yaparım yoksa eşim gelince kahvaltı yaparız   annem de yakın bana perde halı silme vs işim varsa annem gelir kızıma bakar ben yaparım   destek inan çok önemli. Bazen diyorum kimin hayır duasını aldım ki böyle harika bir eşim var. Allah kolaylık versin canım 
0 oy
(4,700 puan) tarafından
Bizim de saolsun dün annem geldi 32 tane konserve yaptı bende de iki çocuk var biri 2 buçuk aylık biri 25 aylık yarından itibaren benim de temizligr başlamam lazım 
0 oy
(1,763 puan) tarafından

Ayni Cnm Aynı benim oğlum 7 aylık onunla yaptım 20 gun sürdü şükür bitti :)) sana da kolay gelsin tez vakitte bitsin ins

0 oy
(8,028 puan) tarafından
İki günde mutfak dolaplarını bitirmiştim 3. günde sağ olsun k.validem geldi pencereleri kapıyı sildi perdeyi yıkadı astı da başka bir yeri yapmayacağım ya. Çünkü haftalık bir genel temizlik yapıyorum zaten halıları filan toplayıp. Ama Allah yardımcın olsun senin de çok var işin çok

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 291 göst.
10 Aralık 2022 Aile kategorisinde Tugcee.r (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 838 göst.
22 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 490 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Gozdeh (11,697 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 66 göst.