Menemen yaptım 12 kavanoz ertesi gün salonu temizledim ve menemenleri konsolun boş kısmına dizdim. Dün çocuk odası bitti aynı zamanda yatak odasının bazasinin altı. Bugünde yatak odası dolapların içi dışı komedinlerin içi dışı makyaj masası iç dış perde sök yıka cam sil kapı sil altını sil süpür. 3 makinada nevresim çalıştırcam 1 makinaya attım hemen kurusun diye yatak örtüsünü. İnanın çok yoruldum en zoru mutfak daha perşembe günü menemen yapıcam 10 kavanoz daha mutfağa girmeden önce domates Turşumu kurcam. 4 gün mutfak sürer. Bir gün üst kısım iç dış bir gün alt kısım iç dış. Bir gün buzdolabı iç dış masa sandalye 4. Günde fayanslari komple silecem 2 cami sil perdeleri makinaya at tak altını süpür sil çık. Mutfakta biterse banyo ve oturma odam kalıyor koridor ve tuvaleti 1 günde de yaparım. Kısacası 3. Oda bugün bitecek daha. Ellerim hep şişmiş bir çocuklara bak bir işe oğlumda ayaklanmış inanın oraya koş buraya koş bacaklarım ve ellerim çok ağrıyor o ağrı ile uyandım. Tek başımayım çocuklara bakacak kimsem bile yok. Ha yapma diyeniniz olacak çok batmış camlar pimapen olmadığı için