0 oy
186 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (2,265 puan) tarafından
Yuruyen bebisine köstek yapan var mi nasil yaptiniz

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kostek  ne canim ip üzerinde gecirirler bizim burda takilip dusmasin diye batıl inanc işte onun gibi biseymi
(2,265 puan) tarafından
:) yeni yuruyen cocugu oturttup ayak bas parmaklarina ceviz ve akide sekeri gecirilmis ip dolanır biri onu alip kosar biri de kovalar bizim burda. Cocuk saglam yürüsün falan diye. Cok sacma ama ben severim gelenekleri bir de maksat eglence iste
tarafından
Yani canim eglencesine yapiuoz bizde :D
-Reklam-
0 oy
(2,676 puan) tarafından
Ben yeni doğduğu zamanlarda yapmıştım köstek cnm 
(2,676 puan) tarafından
Bnm köstek ten kastım vücudu esnek olsun diye 6 7 aya kadar sürekli kol bacak gerdirme yapılması cnm bu arada
(2,265 puan) tarafından
Bizde yeni yuruyen cocugu oturttup ayak bas parmaklarina ceviz ve akide sekeri gecirilmis ip dolanır biri onu alip kosar biri de kovalar bizim burda. Cocuk saglam yürüsün falan diye. Cok sacma ama ben severim gelenekleri bir de maksat eglence iste
0 oy
tarafından
Köstek neki canım 
(2,265 puan) tarafından
:) yeni yuruyen cocugu oturttup ayak bas parmaklarina ceviz ve akide sekeri gecirilmis ip dolanır biri onu alip kosar biri de kovalar bizim burda. Cocuk saglam yürüsün falan diye. Cok sacma ama ben severim gelenekleri bir de maksat eglence iste
0 oy
tarafından
Köstek ne cnm bende merak ettim:-)
(2,265 puan) tarafından
tarafından
İlk defa duydum cnm çok değişik:-)
0 oy
(8,121 puan) tarafından
O ne ki yav? Valla burada değişik değişik şeyler öğrendim ha
(2,265 puan) tarafından
(8,121 puan) tarafından
Ayy hayır hiç iyi bir adet değil ya
(2,265 puan) tarafından
Niye kiz
(8,121 puan) tarafından
Ne bileyim ya adetlerde genelde bir yanlışlık filan olsa Allah korusun zararlar geliyor
(2,265 puan) tarafından
Tehlikeli seyleri bende yapmam tabiki ama  bunda bir sakınca gormuyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 192 göst.
4 Ocak 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 176 göst.
24 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 767 göst.
27 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,708 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 213 göst.
7 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,991 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,376 soru

23,620,036 cevap

306,758 kullanıcı

...