0 oy
96 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (757 puan) tarafından
6,5 ayligiz zorlu bi ek gida tadim dönemi yaşıyoruz ama kaşıkla verince agzini acmiyo kafasini saga sola ceviriyo ama elimle verince yiyor bu ilerde sorun olur mu yoksa alisir mi kasiga alistirmak icin ne yapmaliyim bu arada bence kaşığı şurup yada kan ilacini zorla kasikla agzina soktugum icin yine onlardan biri sanıp acmiyo olabilir 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gorumcemin kızından hatırladığım kadarıyla oda o aylarda sadece elle yiyordu şimdi kaşıkla yiyor
(757 puan) tarafından
Kendi eline vermiyorum ben kendi elimle yedirince yiyor parmağımla agzina surunce yani
tarafından
Tamam ver öyle alışır zamanla
-Reklam-
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Kuzu bizde 6bucuktayız ben eline veriyorum bazen o da herseyi elindekini agzına götürüyor. Kendide yiyor bu şekilde. Kaşık plastik bu arada.
(757 puan) tarafından
Ben elma vs veriyorum disleriyle kemiriyor ama benim demek istedigim ben kendi elimde verince mesela pureleri kasikla degilde ben parmagimla agzina surunce yiyor
(2,570 puan) tarafından
Ay ne güzel masallah dişleri çıkmış :) bizde diş yok elden yemek daha hoşuna gidiyor demek :)
(757 puan) tarafından
Aynen canim ilk disimiz 6. Ayimiza 3 4 gun vardi cıktı 2. Disimizde 2 hafta sonra cıktı:) evet minciklamak istiyo her yeri batirmak istiyo
0 oy
tarafından
Kaşık dediğinz hangi kaşıkla beriyosnz ucu silikonlu kaşık kullanmıyosanız ondan olabilşr 
(757 puan) tarafından
Hic bir kaşığı kabul etmiyor pureleri mesela kasikla yemiyor ben parmagimla agzina surersem yiyor
tarafından
Bilemedm canm ya bnm kız silikon kaşıkla yiyo
(757 puan) tarafından
Kasik degistirmeyi deniyim bende o zaman
tarafından
Değiştir bakalım ne yapcak canm

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 74 göst.
20 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 273 göst.
17 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 420 göst.
17 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Havin06 (2,443 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 112 göst.
20 Nisan 2024 Diğer kategorisinde orbanesara (1,740 puan) tarafından soruldu

400,999 soru

11,999,948 cevap

36,182 kullanıcı

...