Merhaba hanımlar, size yine benim hayatımı renklendiren kaynanamdan bahsedeceğim Belki bilen vardır, kendi küsüp kendi aramıştı en son.. Dün yine aradı.. Ben de dün halsizdim, midem bulanıyordu.. Daha yeni kalktım biraz temizlik yapayım dediydim.. O yüzden işim bitmeden açmak istemedim.. İşim bitince geri aradım.. Eşim pazar günü temizliğe yardım edecekti onu herkese söylemiş sağolsun.. Temizlik yapacaz diyordu bitirdiniz mi dedi.. Ben de yok, daha bitmedi, telefonunu da ondan açamadım dedim.. Akşam eşim gelince, ben açmayınca oğlunu aradı mı kaynana diye baktım aramış.. Ses kaydını dinledim.. Temizlik bitti mi diye sormuş, eşim de bitmediyse de az kaldı demiş.. Kaynanam da tamam gerisini de o yapsın elleme, fazla da pepeleme (şımartma, pohpohlama, üstüne düşme anlamında), benim dediğimi de deme demiş.. Duyunca nasıl uyu.z oldum gece gece.. Eşim bir buçuk senelik evliliğimizde ilk defa, 8 aylık hamileyim diye iki pazar yarımşar gün yardım etti.. O da pıpışlamak, şımartmak oldu .. Eşim önceden ağır iş, hafif iş fark etmez hayatta yardım etmezdi.. Şimdi de merdivenden düşersem diye merdivenle yapılacak yerleri yaptı, bi de ağır olanları kaldırdı tek, gerisini hep ben yaptım