+1 oy
576 göst.
Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından
Kızlar her sabah kalkar kalkmaz aksama ne yemek yapacam diye düşünmekten bıktım çok moralim bozuk ya. Mutsuz uyaniyorum artik. Aksama ne yapsam yine önerilere acığım

7 Cevaplar

0 oy
(3,100 puan) tarafından
Ayni dert bendede var daha karar veremedim biseye bi sültac yapcam tatlı olarak esim istedi o aklimda suan baskada bi fikrim yok
(75 puan) tarafından
Ya biz kadınlar mecburmuyuz daha sabah gözümü acar acmaz ne yemek yapacam ne iş yapacam diye düsünüyorum of of
(3,100 puan) tarafından
Fıtratımızda var canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Her gün koçaya soruyorum o düşünsün:) artık bıktığı için oda ne varsa yap demeye başladı:) hatta yemezsekte olur diyecek :)az kaldi
(75 puan) tarafından
Benimki fark etmez diyor bana sorma diyor direk uyanık.
tarafından
 kolay gelsin bende düşünüyorum ne yapacam bilmiyorum
tarafından
Cildiyacagimmmmm benim kide oyle fark etmez fark etmez ben bunaldım ne yapsam diye evde bugün kırmız mercimek çorbası ile yaprak sarması yapacagim yanına ne yapsam diye düşünüyorum
tarafından
Yeter. Daha ne yapancan
(75 puan) tarafından
Bencede yeter canım bide salata yap yeter iste
0 oy
tarafından
Canım birtek yemek konusunda değil hangi konuya bıktım çekemiyorum diye bakarsan iyice sinirlenip gerginlesiyorsun. 

Şöyle düşün akşam için veya eşin için olmasa da sen acikmiyor musun güzel birseyler yemek niye istemeyesin.. Misafir olunca nasıl ozeniyoruz bence ilk kendimize ozenmeliyiz. 
(75 puan) tarafından
Haklısın canım ama bende niyeyse bu aralar biseyler var hiç hayattan zevk almıyor gibiyim hic bisey mutlu etmiyor gibi
0 oy
(1,096 puan) tarafından
İki günlük yap bazı günler canım :))) o zaman daha kolay oluyor 
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Şuan öğlen yemeği pişiyor daha akşamı var bu faslin off offf
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Dün yufkacidan taze yufka almıştım onunla bişey yaparım çayla yeriz eşim mesaide zaten aç gelirse dünden sulu tavuk var onu yer oda:D
0 oy
(4,695 puan) tarafından
Valla yarın abim üniversite yolcusu o yüzden anneme gitcez akşam 
(75 puan) tarafından
Ay keske hergün biri yemeğe cagirsa beni ahahah

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,547 göst.
20 Ağustos 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde Canıma can (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 566 göst.
18 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeyneb.Ali (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
26 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 277 göst.
6 Kasım 2021 Diğer kategorisinde 1993cagla (337 puan) tarafından soruldu

409,031 soru

12,294,002 cevap

38,284 kullanıcı

Kategoriler

...