Keşke kendi hesabından yazsaydın sonuçta hepimizin farklı hayatları olduğu gibi farklı sıkıntıları var. Neyse şöyle örnek veriyim eşim sağolsun geceleri dısaeı cıkıp, çok arkadas meraklısı değildir. Ama bir tane vardı 20 yıllık giçte sevmem kaeaktersizin teki yoldan çıkarmaya ugrasıyor o da yeni evli benim akrabamla yaptık aralarını ama mutlu değiller eşime der kılıbık mısın 5,6 da eve gidiyorsun, yıldönüm ü hediyesi neymiş şımartıyorsun, yok doğum hediyesi almaymıa, otele gidiyoruz arıyor sen böyle otel otel gezdir ben de altına araba alıyım sanki karısıyla ben yarıstayım sanki ben herşeyimi anlatıyorum hiçte konusmam akrabam olmasına ragmen karısıyla. Neyse simdi biraz araları açıldı aileside sağolsun çok karsılar onla devamlı görüşmesine. Bi ara bu adam için bana 20 yıllık aekadasıma karımsan olsan laf ettirmem dedi ama bu lafı burnundan getirdim git onu al koynuna dedim. Sevdiğim arkadası vardır aile dostumuz onunla bi kere çıkmak için izn istedi verdim 8 30 evdesin dedim geldi sonra bi daha bu sefer 9 olsun dedi tamam desim 3. De dedi 10 olsun sen iyice abarttın bir kere izin verdim diye kızdım 4.de çıkmak istedi yeni hamileyim benim basıma evde tekken bişey gelse nolcak erkeksen evinin basında dur dedim daha da lafı açılmadı. Erkeğe bir kere yüz verirsen şımarır çok kocamı pofpoflarım. Severim, yalaklık yaparım ama çokta tepki gösteririm alttan almam bazı hususlarda. Arkadası daha 3 haftalık evliyiz balayından döndğk gece 11 de foto arıyor rakı sofrası gel diye bi gün sonra kayınbabama dedim cok sinirlendi aradı o arkadasını evli adamı bir daha dısarı cagırma diye. Anlık tepki koyup, taviz vermiceksin kurallarından yoksa gerçekten erkek doymuyor. Az verip doyurcaksın