0 oy
557 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bebeğim kız eltimin ki erkek hep bana erkeklerin daha önemli olduğunu söylüyor diyor benim kızım olsun istemiyorum annelerin kaderini yaşıyorlar çok sinir bozucu değil mi

29 Cevaplar

0 oy
(2,587 puan) tarafından

Erkek de bir kızda canım 

Erkek evlat olması önemli değil onu güzel yetiştirmek önemli

Ayrıca kimse kimsenin kaderini yaşamaz
tarafından
Onun eski düşünceleri var
-Reklam-
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Rabbim ne verirse hak ama ben ilk cocugumu kiz istiyodum sirf abi baskısı yasamasim diye... Oglum olsunda isterim tabi insallah nasip... 

Yani kiz cocuklari daha eziliyor en basitinden kaynanaya da gitsen anneye de esin oturur cay sofra bulasik vs hep sen yardimci olursun evde zaten öyle... De bunun için kız istemiyorum denmez diye düşünüyorum bu konular bizim de ekimizde kizin evlenince de arkasinda dursan sorun kalmaz.
tarafından
Evet öyle ama kadın ve erkeğin zaten sorumluluğu var erkek dışarıda kadın iceri de çalışır kadın olmasa zaten doğurganlık olmaz
(7,791 puan) tarafından
Bence bu sacma ben kızımı evlendirdigimde dicem esine o senin hizmetcin degil o cay demlerse sen barsaga kat o yikarsa sen yerlestir yani hee gün degilse izin gunleri de böyle... Kadina hic izin yok ama erkegin izingunu var 8 saatden sonrasi bos. Bilmiyorum ya ogkum olursa da ona dicem esine her daim yardım et diye. Yorgunluk vs istisnakar haric tabi hergun yorgunum da olmaz...
0 oy
(1,849 puan) tarafından
Kız evkat has evlat nokta.
tarafından
Ay evet kızımı çok seviyorum Allaha şükürler olsun kavuştum ona yani çok değişik bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
0 oy
(132,768 puan) tarafından
eltin kafayi yemis
tarafından
Evet kesinlikle :)
0 oy
(8,087 puan) tarafından
Ona de ki: o kaderi yaşatan da bir erkek. O sebeple oğlunu iyi yetiştir ama ana kuzusu da olmasın.

Ne mantıksız bir düşünce ya geri kafalı
0 oy
tarafından

Bu zihniyetlere binlerce yıl önce peygamberimiz (sav) en güzel cevabi vermis. Peygamberimiz( sav )'in  kız çocuklarıyla ilgili birbirinden güzel hadisi şerifleri var. Onlardan biri ; 

"Kimin bir kız çocuğu dünyaya gelir de onu topraga gömmeden  , horlamadan ve üzerine erkek çocuğunu tercih etmeden yetiştirecek olursa Allah Teala o kimseyi cennetine koyacaktır."

tarafından
Ben inanıyorum ki eltim olan insan bu yüzden cehennemde yanacak
tarafından
Kimin cennetlik kimin cehennemlik olduğunu Allah bilir sadece.Biz Allah eltine hidayet versin diyelim.
0 oy
(5,125 puan) tarafından

Tövbe ya Rabbim,  iyi ki kızım var <3

tarafından
Benimde çok şükür iyiki kızım var :)
0 oy
(1,645 puan) tarafından

Canım hiçç takma benim abimin 3 kızı var 1çocuğum daha olsa oda kız olsun isterim diyor hep çünkü anne babaya kızlar daha iyi bakıyor oğlum olsa belkide gelinim bakmıcak diyo kızım olsun daha iyi diyor:D

tarafından
Evet öyle kızlar merhametli
0 oy
(801 puan) tarafından
Pehh kızlarin dötünü yesin o. Ilk çocuğum kız şimdi erkek bebeğe hamileyim ama kız bebekteki heyecanın yarisi vardir. Kızım daha 2 yaşında değil ama şimdiden bana gösterdiği şefkat merhameti beni benden alıyor. Kurban olurum onu verene. 
tarafından
Allah bağışlasın canım ♥️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 352 göst.
12 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Zehra Kahrıman (1,909 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 227 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Anneymben (742 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 383 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 475 göst.
26 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde SehribanGorel (130 puan) tarafından soruldu

409,357 soru

12,303,507 cevap

38,517 kullanıcı

Kategoriler

...