+1 oy
548 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (127 puan) tarafından
Tecrübeli annelerden yardım istiyorum. İlk hamileliğim ve bebek alışverişine başladım ama kıyafet konusunda çok kararsızım mesela 0-3 ay zıbın vs ne kadar almam lazım bu konu hakkında bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. :)))

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Bebeğim 5 aylık olmak üzere gelişimi o kadar iyi olmamasına rağmen 9-12 ay giydiriyorum canm tam oluyor . 0-3 ay için bence 2-3 parça alsan yeter.  Geriye kalanını 4 aya kadar yiyecektir (0-6) . 

Sonrasında zaten 9-12 ay giyiyor . Mevsimine göre almaya özen göster . Bebeğin 4-5 aylık olunca kışa mi denk geliyor ona göre kışlık al . Hesapla yani . Sonra kalıyorlsr evde . Mesela daha kış gelmedi bebeğime 0-6 ay aldığım uyku tulumu küçülmüş ☺️ giydiremiyorum hediye vermeyi düşünüyorum.  Planlı alırsan giydirirsin hepsini 
(127 puan) tarafından
Büyük olsun da küçük olmasın diyorsun yani :D teşekkür ederim canım :))
tarafından
Evet canm sağlıcakla doğar ve giyer inşallah. ☺️❤️
(127 puan) tarafından
İnşallah canım Allah razı olsun ❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Birkaç tane alsan yeter canım gerisini 3-6 ay almanı tavsiye ederim çok çabuk büyüyorlar 
(127 puan) tarafından
Teşekkür ederim :))
0 oy
tarafından
03 ay az almalasin onun haricinde 3.6 üç beş parça geri kalanı 6 9 olmalı ben 03 ay aldığım ne varsa oğluma doğru düzgün giydiremedim kaldı 
(127 puan) tarafından
Evet herkes bunu söylüyor. Teşekkür ederim :))
0 oy
tarafından
Bebeğine bağlı bir durum benim kızım çok minik doğdu 0 3 ay olanları baya giydi diğerleri hep büyük geldi 
(127 puan) tarafından
İşte ona da insan pek karar veremiyor erken doğum riskim şuan yok ama ne zaman gelecekleri de belli olmuyor son zamana bıraksam hiç yetiştiremem kafam karıştı iyice
0 oy
(22,059 puan) tarafından
3.6 al canim herseyini
(127 puan) tarafından
Tamam canım sağolasın
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Yani cnm Ben birsuru aldim ama  benim oglum 2 kg dogdu 0 3 aylari bile 5 ayina kadar giydi nirazda kaliplari genis galiba Sana en buyuk tavsiyem ayakli don alma yada alirsan 1 2 tane al kullanisli olmuyor bebek boyu uzuyor ayagi buyuyor hic gydiremiyorsun onun yerine ayaksiz don al ayaginanda corap giydir yani
(127 puan) tarafından
Aynen ya onlar pek önerilmiyor zaten ayaklı sadece hastane çıkış setinin içinde var başka da ondan tercih edeceğimi sanmıyorum
0 oy
(5,126 puan) tarafından
Canım 2 cocugumda da 68 cm şeklinde aldım, bebeklerim biraz iri doğuyor oğlum 4kg 56 cm kızım 3800 54 cm,  ama ilk bebeğim de büyük aldım çünkü inanılmaz hızlı buyuyorlar. 

İki üç takım 56 alabilirsin mesela oğlumun reflusu yoktu kızımın reflusu vardı her saat başı üstü ıslanıyordu ve kıyafet yetişmiyordu

Zıbınları hep biraz büyük alabilirsin 
(127 puan) tarafından
Tamamdır canım teşekkür ederim
0 oy
(2,136 puan) tarafından
2 aylık bebeğime 9 aylık kıyafetler giydiriyorm. 0-3 ay aldıklarımın çoğunu giydiremedim bile. Hastane çıkışları bile yeter canım. Belki bir iki tane daha alırsın fazla alma.
(127 puan) tarafından
Tamam canım sağolasın

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,435,596 soru

23,609,834 cevap

306,327 kullanıcı

...