+1 oy
534 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Doğru mutlu bı evliliğim yok ...  Sürekli baskalrini merak ediyorum hayatlarını  sürekli aklım baskalrinda başkaları derken yeni arkadaşlarım olsaun yengemler olsun   sürekli bı merak içindeyim buda beni üzülüyorum nasıl düzelcem

14 Cevaplar

+2 oy
(1,168 puan) tarafından
canim benim hic kimse  dort  dortluk diyil evliliklerde  disardan bakinca  her kes mutlu gorsenir  ama   iclerine  girince  her yerde sorun oldugunu gorursun.  esinlen sorunlarin varsa duzeltmeye calis. yani boylen omur kezmez.  hen birde  evliliyini asla  baska  evliliklerle kiyaslama. o zaman gercekden asla  mutlu olamazsin.  insan esini ailesini kendini bile baskalariyla  kiyaslamamali 
-Reklam-
0 oy
(634 puan) tarafından
Bnde öyleyim malesef 
tarafından
Ben üzülüyorum ama
(634 puan) tarafından
Bnde çok üzülüyorum berbat bir hayatım var herkezin mutluluguna imrenip ukteyle bakıyorum
0 oy
tarafından
Mutsuz olduğun için o düşüncelere giriyorsun ama illaki her evlilikte arada geçimsizlik oluyor . 

Umarım aranızdaki her neyse o sorun düzelir mutlu olursun 
tarafından
Tabi öyle işte bilmiyorum neden baskalrini dusunuyorum
0 oy
(4,341 puan) tarafından
Canım bence kafana takıpta üzülme ben burada yazılanları okuyana kadar en kötü evlilik benim sanıyordum ama baktım ki benim şükredecek çok şeyim varmış kendimi de bırakıp artık başkalarına üzülmeye başladım 
0 oy
tarafından
Belkıde sen baskalarının hayatına bakarak kendı evlılıgını hayatını mutsuz edıyosun bunu hıc dusundun mu canım
0 oy
tarafından
Hiç kimsenin içini bilemezsin canım dışarıdan göründüğü gibi değildir çoğu şey sen rabbime yönel o sana çok iyi gelecek 
0 oy
tarafından
Sosyal medya kullanıyorsan önce onlardan kurtul orası sahte mutlulukların yeri bu da seni herkes mutlu ben mutsuzum moduna sokar. Başkalarını düşünmeyi önce için de bitir onun yerine evine odaklan kendin için bakım yap, evin için her gün bir yerini dağıt topla temizle, süslen püslen evinde müzik aç kendine iyi modu ver. Depresif düşündükçe daha çok içinde kaybolursun. 
(762 puan) tarafından
Cok katılıyorum size bizzat sahit oldum eşiyle bosanmak asamasında olan ve hakaret kufurlerın var oldugu bır evlılık sma paylasılan fotoğraflar dersin Rabbım bunlardan mutlusı yok
tarafından
Sosyal medya çok iki yüzlü bi mecra benim de çok şahit olduğum var kuzenlerim en basta bebekleri doğdugunda paylasım lar lüks şekilde oda süslemeler, hazırlıklar sanki çok zenginler gösteriş derdindler ama görüştüğümüz zaman ağlarlar hala babam bakıyor bize çocugun bezini babam alıyor. En güzeli uzak kalmak ya da isimsiz hesapla ne takip etmek istiyorsan onlara bakmak çevreden uzak
0 oy
tarafından
Sezen Aksu'nun bir şarkısı var diyor ki " başka sevgilerde teselli bulunca işte biz o gün tükeneceğiz " nedense aklıma geldi birden 
0 oy
tarafından
Ben hiç öyle değilim kimsenin hayatı dört dörtlük değil her ailede vardır illaki pürüzler ben sadece kendi ailemi nasıl daha iyi bir hale getiririm diye cabalirim  eşim ve çocuklarımla daha nasıl iyi olabilirim diye uğraşıyorum yoksa başkasının hayatını merak edip dursam bu defa kendi evimi yonetemem 
0 oy
tarafından
Kendi hayatına odaklanarak 

Banane başkasının hayatından 
0 oy
(12,761 puan) tarafından
Evliliginde neden mutlu degilsin once bunu bilmen gerekiyor beklenti icindemisin olandan daha fazlasınimi istiyorsun once bunlari dusunup çözüm bulman gerekiyor ve senin gibi diger insanlarda aile içi sorunu elbet vardir sen disariya yansıtmadığın gibi onlarda yansitmiyordur 
0 oy
tarafından
Neden mutlu bi evliligin yok ki canım

Valla biz eşimle ne süreçlerden geçtik bende hep

Başka ailelere çiftlere özenirdim ne mutlular gezip tozuyorlar diye sonra baktım boşanmalar oluyor o aileler eşleri diyor hiç mutlu değildik dışarıdan göründüğü gibi değildi falan sonra dedim ki benim de sönüm boşanma olacak en iyisi yuvayı ben yapim dişi kuş misali şimdi Allahima şükür çok mutluyuz eşim bir dedigimi iki etmez 

Onunla oturup sakin sakin konustugumuzda bana hep dediği şey sen başka insanların evliligini beğenirdin eşlerini falan bana gelince sürat aşardın buda benim zoruma giderdi bende senle hiç bisey yapmak istemezdim derdi sonra herşeyi hallettik
0 oy
tarafından
Bende öyleydim bekarken hep başkalarını merak ederdim onlar gibi olmak isterdim ozellikle aram bozuk olan kişileri onları faks hesaplardan takip ederdim en ufak mutluluğunu cekemezdim hatta eski face hesaplarına bakardım eski mutluluklarına bile katlanamazdim onun kası söyle benimki de öyle olsun derboyardim onun dudağı şöyle şekilli kendi kendime şekil cizerdim dudağıma sonra bi anda hayatım değişti nisanlandim eşim kapatalım sosyal medyayi ben kıskancım dedi kapattık sonra bi baktım kendi derdine düşmüşüm hiç aklıma gelmiyo baskalari 
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Şiddet  aldatma  yoksa  eşini  karşına al konuş  canım  mutlu  olmamın  huzurlu olmanın  yollarını  bulun  beraber  aktivite yapın  

Sen böyle  bir başkasının  hayatını  düşünürsen  hiç bir zaman  mutlu  olamazsın  

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 898 göst.
0 oy
7 cevap 529 göst.
15 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Anneadayi652 (28 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,506 soru

24,532,860 cevap

360,047 kullanıcı

...