0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dün geceden beei balgamlı öksürüğü var yavrum öksürüp duruyor boğazı balgam toplamış napabilirim evde hanımlar bildiniz tarif felan varsa rahatlatacak

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Post üstte kalsin
-Reklam-
0 oy
(2,594 puan) tarafından
1 yemek kaşığı tereyağını eritip içine 1 yemek kaşığı pekmez koyup karıştırıp altını kapatıp ılık ılık 2-3 tatlı kaşığı sabah akşam vermeyi deneyin öksürüğe iyi geliyor
(2,594 puan) tarafından
evet evet canım çok geçmiş olsun bu ara etraf çok kötü havalar dengesiz minicikler zaten
tarafından
Vala eşimden bana geçti benden de kızıma geçti kızım bizden daha kötü oldu çok üzülüyorum şuan uyuyor yanında ayrılmaya korkuyorum sanki nefes alamıyor uyanınca burnunuda acacam ciğerlerine inmemiş ama hirilrtisi var ya
(2,594 puan) tarafından
çok şükür ciğerlere inmemiş tez zaman da iyileşir inşallah anne olunca kendi hastalığına üzülmüyor insan ama evladının olunca dayanamıyor
tarafından
Aynen vala halsizim bende boğazım ağrıyor ama uyuyamadım öyle başındayım ya rengi soldu resmen yavrumun
(2,594 puan) tarafından
ah minik kuzu kıyamam rabbim sağlık versin inşallah
0 oy
(4,176 puan) tarafından
Bizimkide canim  cok su icir.. bal zeytin yag limon ne varsa ver sifa olsun 
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Canim zeytinyagi pekmez biraz ısıtıp verebilirsin ihlamur elma bal verebilirsin gecmis olsun
0 oy
(1,087 puan) tarafından
Benim kızım 17 aylık öksürük yok ama balgam dolmuş göğsü. Zeytin yağı çörekotu yağı ve sarımsak dövüp karıştırdim gece ayak tabanlarına sürüp çorap giydirdim birazda göğsüne sürdüm üstüne ince bir bez bıraktım sabah kadr en azından rahat uyudu. Çörek otu kaynat oda iyi geliyor.Allah şifa versin 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 290 göst.
21 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 259 göst.
27 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 145 göst.
0 oy
1 cevap 123 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu