0 oy
446 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya kızlar benimki buraya bağımlı olduğumu söylüyor hep bide uygulamayı kaldırmam için hep söyleniyo sjdvdjdbdh ya napcan ben böyle dün gece kaldırmış kendisi ben geri yükledim ama görse kızcak djdhudjdh ya Instagram Twitter kullanmıyorum sadece burada sizinle sohbet etmek yetiyor bana ona da laf yapıyor ne yapcam bilemiyorum ondan gizli kullansam ne olcak hjdhf

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
Burayı nerden öğrendi. Söyleme gereği bile duymadım :D
tarafından
Kız ben söylemedim ki o görüyor zaten hep giriyorum jdbdhd
tarafından
Gosterme görmesin :D
tarafından
Kaldırdı kendisi yine yükledim lan alıştım bu ortama nasıl kopcam dbjdhd
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benim eşimde aynı düşüncelere sahip o bakmak isteğinde siliyorum sonra geri yüklüyorum:D 

tarafından
Hahahaha hepsi mi aynı ya
0 oy
tarafından
Esine soyle ozaman istemiyorsa kullanma 
tarafından
Ama zaten başka bişey kullanmıyorum Twitter Instagram kullaniyordum istemedi kaldırdım e burda ne var kıskançlik yapabileceği bişey yok bana bağımlı olmuşsun diyo halbuki o evdeyken pek girmiyorum
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Valla ben gizli kullanıyorum bu sefer der ailemi mi laf ediyorsun böyle uygulama kullanma benimde bir whatsap var hicbisey yok başka kendisi her uygulama kullanır bana kullandirmaz bende hamile olunca burayı buldum kullanıyorum seviyorum da sende soylene
tarafından
Valla aynı zaten bende bir burayı kullaniyorum yok öyle ailesi ile ilgili bişey yok xjdbdbdb ama yine de laf yapıyor bağımlı oluyorsun diye napcan bende gizli kullancam jddbjd
(2,126 puan) tarafından
Aynen kız sen bilirsin
0 oy
tarafından
Amannn herşeyide bilmesin ler ben söylemedim,
tarafından
Canım ben söylemedim ki valla kendisi bakıyor bana kaç defa kaldır kaldır dedi ben de kaldırmadm dün gece almış kendisi kaldırmış ben de sabah tekrardan yükledim görse kızacak ama ne yapayım alıştım buraya zaten Twitter veya Instagram kullanmıyorum buraya da alıştım gizli kullanacağım ne yapayım
0 oy
(121 puan) tarafından

Benimki bilmiyor bile böyle uygulama olduğunu telefonumda :D

tarafından
Ya bende demedim de görüyor ister istemez hep dip dibeyiz dhdbdjdj
(121 puan) tarafından
Ben yanında çok girmiyorum elimde telefon uzun kalınca sinir oluyo diye :))))))
tarafından
Evet maalesef kızıyorlar ben girince kızıyor kendilerininki gözlerine gelmyor
(121 puan) tarafından
Onlar erkek yapar beyniyle dolandiklari için öyle egitildikleri için
0 oy
(7,982 puan) tarafından
Aman abartmasin o kadar da
tarafından
Valla bu yüzden neler yapıyor sırf kaldiraym diye ama bende kaldirmayinca dün kendisi almış kaldırms bende geri yükledim görse kizcak ama ne yapaym alıştım seviyorum burada sohbeti
0 oy
(456 puan) tarafından

Benimki de diyor senin bu hallerin hep o uygulama yüzünden ordakileri okuyosun kafan bulanıyor diyor:D haklı ama burdaki  postları okuyunca insan herşeyden şüphe duyuyor ya 

tarafından
HAHAHAHAHAHAHABAGAG yemin ederim aynısı sözleri. Psikolojini bozacaksin kafan bulanır bilmem ne jdhdjdbdj evet biraz haklı biz bir senelik evliyiz burdaki postlardan dolayı şüphe edip ona sen hiç  beni aldatır mısın diye sormuştum o da kızmıştı bu yüzden sil diyor sjdvdj dhd
(456 puan) tarafından
Yaa kız valla haklılar ama o yüzden savunamiyorum bile yani geçen gün silecem diyordu hatta unuttu gitti hahaha
(456 puan) tarafından
Sende yani direk pat diye aldatır mısın diye sorulur mu tabi kızar napsin :D
tarafından
Hshdjdj ne bilem ben
0 oy
(715 puan) tarafından
Ahaha bu bana eşimin pubg oynarken sürekliği sildiğim anları hatırlattı jfnsksk gizli gizli siliyordum
tarafından
Redmi :/
(715 puan) tarafından
Aaa o zaman telefonda ikinci alan diye bir şey var telefonundan çıkıp başka telefona geçiş yapıyorsun tertemiz ayarlardan özel özelliklere gir orda ikinci alan yazıyor ona bas şfreyle telefonun değişiyor gizli bir alan açılıyor sanki yeni almışsın gibi bir telefona dönüşüyor oraya indirebilirsin buraya girceğin zaman o alana geç sonra alandan çıkıp kendi telefonuna dönebiliyorsun yani 2 telefon kullanıyorsun
tarafından
Öyle mi bilmiyorum geri dönüş oluyor dimi fjdvjsbdhs nasıl olcak tam olarak
tarafından
Tamam kız yaptım zjdvsjvdhdhd
(715 puan) tarafından
Hehehe
0 oy
tarafından
Nie karışıyoki kullansan ne olucakki canm sanki
tarafından
Psikolojini bozacaksin kafan bulanır bilmem ne diyorda jdhdjdbdj biz bir senelik evliyiz burdaki postlardan dolayı şüphe edip ona sen hiç  beni aldatır mısın diye sormuştum o da kızmıştı bu yüzden sil diyor sjdvdj dhd
tarafından
Yani seni etkiliyosa burası eşine böyle bi soru sorduysan haklı bnce canm
tarafından
Gerçekten burası çok güzel bir platform yani bende gurbetteym Instagram Twitter yok bari burda sizlerle sohbet edebileyim ne olcak yani ben burayı sevdim jdhfhdjd o soruyu da aklım başımda değilken sormusumdur jdbdjdb
tarafından
Aklın başında olsn kız o zmn valle elinden alır telefonunj :)
tarafından
Yaparmı yapar sjdvdjdb dikkat ederim bir ay gizli kullqnirim o eve gelirken hiç girmem zaten Allah'ın izniyle önümüzdeki ay gebelik düşüneceğim kürtajdan sonra 5 ay bitti 6 da düşünürüm demiştim inşaAllah. Silsen de o zaman yükleyeceğim demiştim djbdjdndn
0 oy
(44,928 puan) tarafından
1 yıldır burdayım eşim burayı daha hiç bilmiyo:D
tarafından
Valla benimki de bilmiyordu gebelik soru cevap kısmına bir yildir üyeyim ama buraya 2 hafta oldu çok sevdim o da bağımlısı oldun diyor hdvdjdh
(44,928 puan) tarafından
Onun yaninda fazla girme sende :)) ben pek bakmam buraya eşimin yanında :D
tarafından
Ben tutamıyom kendimi dhfhjsndhd
0 oy
tarafından
Ben kaç aydır kullanıyorum benim eşim biliyor ve karışmıyor çok şükür sosyal medya kullanmam sadece bu var
tarafından
Benimde diğerleri yok bu var bide wp
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Benim ki onceden bilmiyodu öğrendi bisi demiyo :D
tarafından
Benimki söylenip duruyo aklın bulanır sanki mafya var burda jdjfhxkdj
0 oy
tarafından
Yaaa burayı ne diye biliyo benimki bebek üzerine muhabbet saniyooo
tarafından
Annelerle sohbet snxbdkdbjdhd
tarafından
Eee ne oluyomus biz bebek için ev için filan konuşuyoruz ne var yani de geç gitt
0 oy
(563 puan) tarafından
Onunki kıskançlık degil bence öyle sana eziyet etmek için 
tarafından
:'( yani hayır sosyal medya kısıtlaması bu :/
0 oy
(4,907 puan) tarafından
Eşim normalde kuralcıdr ama  .biliyor daha hiç karşı çıkmadı .  Arada bozuyo seni bu uygulama  şüphe ediyosun herşeyden diyo ;)) 
tarafından
Hahahah ne yapalım bizimki de kafam bulanır diyor
0 oy
tarafından
Neden söyledin ki benim eşim bilmiyor hoş bilsede bişey demez gerçi
tarafından
Ben demedim bacm zaten eve gelse dip dibeyiz girsem görüyor napayım djdbjd
0 oy
tarafından

Benim eşim bişey demiyor biliyor ama uygulamadan girme googleden gir:)

tarafından
Valla benimki bağımlısı oldun diyo silcen diyo

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 278 göst.
8 Ağustos 2022 Aile kategorisinde hayal14 (2,096 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
1 Aralık 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 125 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hilay (391 puan) tarafından soruldu