0 oy
263 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar  koyduklarımi yazcam sizde eksik ve fazla olduğunu  söyleyin 

Bebek bazi 

Islam  mendili

Bebek Temizleme  havlusu 

Ağız  kendili 

Bir takim tulum sapka eldivan  çorap 

Başli takım  iki adat  

Yedek zıbın  corap eldivan şapka 

Müslim  bez 

Emzirme örtüsü 

Iki inca  battaniye  

Kalin battaniye 

Kundak 

Göğüs  pedi 

Ic giyim 

Terlik

Picama 

Çorap 

Küçük  kutu  sanpuan tarak belki lazim olur 

Korse 

image

image

Küçük  posetlere koydum herseyi azıcık  koydum bir gun kalcam kırmızı  cantanin icine ic giyim koydum diğerlerine  bebegin ve benim eşyalarım  var malum refakatçi kisi çabuk  bulsun ve dağılmasın  diye 

imagekorsem bu tavsiye ederim kesinlikle oglumda çok  isime yaradı  ama askili kismi sıkıntılı  acıtıyor 

image

imagepet olarak bu vardi hasta bezi oglumda 4 tanesini  kulandım  icinde 4 tane kalmiş  bide oglumda cok kanamam olmadi gibi normal pet işimi  görmüştü  ama varsa öneriniz  Cok iyi olur olmadi depent alcam 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cnm Pedin yetmezse bebek bezi kullanırsın ben 5 bucuk aydır hala da kullanıyorum:-) çok iyi oluyor
tarafından
Ben depend almıştım bir paket yetmedi sonra bebek bezine geçtim cnm
tarafından
Bende öyle  yapcam canim cok Saogl
tarafından
Sağlıkla gelsin inşallah kuzucuk Rabbım yar ve yardımcın olsun
tarafından
Saogl bitanem allah razı olsun
tarafından
Senden de cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende hazirliyorum fikir old
tarafından
Inşallah işine  yarar  Canim
0 oy
(715 puan) tarafından
Valla canım her şeyi koy belli olmuyor ben evi taşıdım hastaneye resmen inan sadece en çok lazım olan şey bir gecelik elbise rahat giyim depeemd kilot alt açma bezi birde bebeğime bez çünki kısa sürede doğum olcağını tahmin edemedim 3 buçuk saatte doğurdum sabah doğurdum öğlen hastaneden çıktık eve geldik her şeyi boşuna götürmüşüm bebeğime bile sadece 2 bez kullandım orda ama en çok depeen kilotlar varya onlar gitti çok kan kaybım oldu 
tarafından
Haklısın  oglum 10 gun yatı  herşeyi  kulanmistim ama bu eger dogar bir aksilik olmasa bir gun kalcak ondan abartmim ediyorum  bende depent alcam canim
(715 puan) tarafından
Al kuzum en çok o gidiyor hatta bana yetmedi hemşirede hasta bezi getirdi
tarafından
Ya benim ilk dogumda yeti bakalim yetmese bende duruma gore alirim canim
0 oy
(82 puan) tarafından
Yanınıza kalın bir hırka da koyabilirsiniz ben koydum soğuk olabilir kan kaybından üşüme olabilir diye koydum ben geri kalan la aynı benimde ben kapalıyım diye iki takim kıyafet ile iki yazma da koydum biberon emzik falan onları göremedim galiba 
tarafından
Biberon emzik almadim canim lazim olursa ordan alirim hemen hirka ve kiyafet koycam canim bas örtüde  koycam aklimda saogl
(82 puan) tarafından
Hayirli doğumlar inşallah hepimiz bir  avazda kurtuluruz
tarafından
Âmin inşallah  Canim
0 oy
(3,697 puan) tarafından
Kendine yelek veya hırka da koy canım 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 170 göst.
9 Mart 2024 Diğer kategorisinde Kehriban (168 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 54 göst.
6 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kehriban (168 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 149 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Kdkbdowlk (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 94 göst.
19 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kaavi (2,732 puan) tarafından soruldu

405,996 soru

12,169,753 cevap

36,636 kullanıcı

...