Yağını sloganını sallcasini güzelce kavur mercimeği yıka onu da ekle bi tanede orta boy patates doğra güzelce pişkin ondan sonra blendrdan gecir misss
Bak şimdi soğanları doğra büyük olsun tat veriyo sonra onu öldür yağda üzerine salça ekle 1 tane orta boy patates ekle 2 tane havuç ekle üzerine yıkadığın mercimeği ekle sonra su koy iyice pişsin mercimeğin çiğsi kokusu gidene kadar pişecek ocakdan al blenderdan geçir mis gibi oluyo istersen eğer 1 yemek kaşığı yağ ile üzerine nane yi yağda bir fırt kavur Ekle öylede çok lezzetli oluyo
Altın mercimek çorbası yapıyorum artık salçalı yemekten gına geldi, 1 su bardağı mercimek 1 tane büyük olmasın patates, 1 tane havuç ben sevmiyorum isteyen koyar, 1 tane soğan, bunları yağda iyice kavur küp küp kesip. Az bi karabiber tuz 6 su bardağı sıcak su koy kaynadıktan sonra dülüklünün kapağını kapat 15 dk pişir sonra blandırdan geçir üzerine de yağda pul biber kızartıp tabaklar dök.
Ben salça koymuyorum öyle çok daha lezzetli oluyor. Rengi lokanta çorbası gibi sarı oluyor. Tereyağını eritip nane ekleyip üstüne ekliyorum ohhh misss
1,486,709 soru
24,304,942 cevap
344,332 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın