0 oy
227 göst.
Diğer kategorisinde (1,201 puan) tarafından
Bizler biraz heyecanlı olduğumuz için herşeye yorumluyoruz aslında rabbim ne dilemişse o ilk oğlumda karışık herşey canım çekti ikinci oğkumda hep ekşi canım çekti kız dediler aam oğlan oldu 3hamileyim rabnim nasip eylerse inşallah kız olacak bundada hep ekşi çekti 

7 Cevaplar

0 oy
(2,336 puan) tarafından
Bence de alakası yok hep tatlı yedim ben baklava pek yiyemem kiloyla yiyordum canım istiyordu normalde aram yoktur ama kızım oldu yani
(1,201 puan) tarafından
Aynen öylw canım alakası yok
-Reklam-
0 oy
(5,126 puan) tarafından
Benim oğlumda 10 kg verdim hiç bişey yiyemedim, kızımda ilk başta 4 kg verdim geri aldım herşey yedim ama alakası yok doğru 
(1,201 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
(2,136 puan) tarafından
Katılıyorum canım. Ayrıca karın şekliyle, kesenin şekliyle de cinsiyetin alakası yok. Karnımı her gören kız diyordu oğlum oldu. 
(1,201 puan) tarafından
Aynen benimde sivri erkek dediler kız oldu
0 oy
tarafından
Bncede alakası yok canm canm tatlı çok isterdi kızım var mesea 

Diyolardı ye tatlıyı çıkar hakkıyı erkek diyolardı ama kızım var 
(1,201 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(104 puan) tarafından
Ye tatlıyı doğur atlıyı derler ama iki oğlumda da canım hiç tatlı istemedi aksine tuzlu tuzlu peynir, zeytin ,kaşık kaşık ev salçası yedim 
(1,201 puan) tarafından
Aynen öyle hiç farketmio
0 oy
(1,175 puan) tarafından
Kesinlikle ya oğluma hamileyken tatlıdan o kadar iğrenmiştim ki aklıma getirdiğimde dahi midem bulanıyordu. 9 ay boyunca ekşi yemiştim midem o ekşiliği nasıl alıyordu bilmiyorum şuan şaşırıyorum :) şükür doğumdan sonra geçti tatlı yiyebiliyorum bian hiç yiyemeyeceğimi düşünmüştüm çünkü
(1,201 puan) tarafından
Bende kızda çaydan tiskindim  o kadarda severim ama şükür şimdi içebiliyorum:)
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Ben ill dönemler eksi ve acı yedim 30 haftalik oldum canm ara ara tatli çekiyor oglum olcak alakasi yok gercekten baslada nasıl eksi yedim anlatamam.
(1,201 puan) tarafından
Aynen canım aynen

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 97 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,698 puan) tarafından soruldu
+2 oy
31 cevap 853 göst.
6 Aralık 2021 Diğer kategorisinde emyy (5,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 444 göst.

Kategoriler