0 oy
351 göst.
Aile kategorisinde (135 puan) tarafından
Sadece güzel bır söz sadece ya çok mu şey istiyorum çok mu zor gerçekten oturdum ağlıyorum kaç gündür gülmüyorum neşem yok hiç oralı bıle değil bugun teyzesı gelebılırız demiş bana haber etmedı son dk gelıyorlar dıyor evde hersey heryerde yorgunluktan yemek bıle yapmamışım gün içinde nıye demedın dıyorum evın neyı var dıyor ben tikliyim evım temiz bile olsa biri gelıcekse dip köse tekrar gırerım nıye ayıbımı gösterımkı aradı gelmeyın dedı sımdı bana sen kımseyı ıstemıyon dıyor ben gelmesınler demedım sen nıye bana söylemiyorsun dedım ama nasıl anlamak ısterse öyle anladı

7 Cevaplar

+1 oy
(14,407 puan) tarafından
Sen böyle düşündükçe kendini daha da yipratirsin..
-Reklam-
0 oy
tarafından
Anlayışsız insanla baş etmek zor 
(135 puan) tarafından
Kaldıramıyorum artık
tarafından
Allah yardımcın olsun yapısı okuzse yapacak hicbisey yok
0 oy
tarafından
Alkah aşkına bu erkekleri niye bukadar takıyonuz ben bıraktım artık umrumda değil valla
0 oy
(7,096 puan) tarafından
Öküzlükte çığır açmış bir eş daha 
0 oy
(6,298 puan) tarafından
Cunki ilgi gostermektense senin dediklerimi isteklerimi gormezden gelmek daha kolayina gidiyor 
0 oy
(48 puan) tarafından
Aynisini ona yaşat ailesi gelirsede öyle görsünler haberim yoktu eşim soylemedi dersin eşine gelince sende yüz verme güzel söz soyleme yokmuş gibi davran görürsün o zaman 
0 oy
(1,285 puan) tarafından
Erkeklere gore zatn bsy yok ev ayaklansa ne var derler ama gelen kmse demz ki pis adam 5 dk cocuga bkmams kadin evi temizleyemems demezler ayni durum bizdede var

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 200 göst.
24 Şubat 2022 Aile kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 349 göst.
30 Ekim 2023 Aile kategorisinde Hayal1907 (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 815 göst.
21 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 679 göst.