0 oy
1,503 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Özelden yazanlar postuma yazanlar hepiniz çok sağolun öncelikle.. ilk kan değerime bakıldı 135 çıktı düşük bir değer ama hamile gözüküyorsun 2 katına katlar mi bu önemli bizim için dedi durumu anlattım düşük gibi birşey olursa adet gününde adet olursun birşey olmamışsa devam eder dedi şuan yapilcak birşey yok 2 gün sonra tekrar kan vermeye gel dedi sizden tek duam lütfen birşey olmasın dua edin çok üzüldüm ne eve sigabiliyorum ne başka yere ..... cvp yazamazsam kusura bakmayın moralim bozuldu kızlar ..

31 Cevaplar

+1 oy
(13,626 puan) tarafından

Dualarım seninle ve o minik susamla canım <3

(11,233 puan) tarafından
♥️ bıraktım yazına;)
tarafından
Amin canım Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(14,422 puan) tarafından
Gözün aydın kuzum

Sağlıkla inş
tarafından
Misafirler gitti mi kanka
(14,422 puan) tarafından
Gitti balım yolladım
tarafından
Sağol canım ❤️
0 oy
tarafından
Gözün aydın gebesn 

Niye korkuysn ki yavaş yavaş yükselck sabret inş sağlıkla kucağına alırsın miniğini ♡
tarafından
Sağol canım ama kanamam oldu az birşey
0 oy
(4,397 puan) tarafından
Yaaa hadi hayırlı olsun susam tanen minibal başından beri şüphen vardı demek ki içine doğmus ya kıyamam ❤️
tarafından
Vardı canım çünkü yunurtlama günümde olmuştu kaza çok sağol ❤️❤️❤️
(4,397 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun insallah varsa sağlıkla gelsin minik meleğin ❤️
tarafından
İnşallah canım inşallah çok sağol ❤️
0 oy
tarafından
Hayırlı olsun sıkma canını. Nasibi varsa bişeycik olmaz inşallah :)
tarafından
İnşallah Helena ya inşallah yarın olsun bir an önce
0 oy
(7,872 puan) tarafından
Üzülme canim benim . O kadar korunup bir kaçamakla bebek olmus bak yiyecek ekmeği varsa her şekilde gelecek . Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok mutlu ol... Rabbim gönlünü dar eden islerden uzak etsin seni ... 
tarafından
Amin canım amin Allah razı olsun ❤️
0 oy
(11,499 puan) tarafından

İnşallah bir şey olmaz canım stres yapma 

tarafından
İnşallah canım ama inan elimde değil yarın bakalım be cikacak
0 oy
(826 puan) tarafından

Hayirli olsun canm isallah hic bisey olmaz <3

tarafından
Amin canım Allah razı olsun ❤️
0 oy
(4,896 puan) tarafından
Rabbim nasibinde bıraksın busecim
tarafından
Amin kuuzm amin inşallah ❤️
0 oy
(130 puan) tarafından
Üzülme canım benim oglusumda kese yokken öğrendim bildiğim kanama geçirdim adet sandım 2 gün kanadı gittim hamilesin dedi 2 günde bir kan verdim yükseldi hep yerleşme kanaması dedi ilk kanama olduğum gün 3 yaşındaki yeğenimi kucağımda taşıdım hep annesi dışa gitti bana bıraktı görsen o gün olmucak şeyler yaptim koştur koştur merak etme inşallah sağlıkla güzel hamileleik nasib etsin rabbim
tarafından
İnşallah kuzum benim çok az kan geldi öyle çok da değil
(130 puan) tarafından
Rabbim sağlıkla versin kucağınıza canım korkma bis4y olmaz nasibi varsa engel tanimiyolar:)
tarafından
İnşallah canım inşallah çok sağol ❤️
0 oy
(2,505 puan) tarafından

Gözün aydın canım hayırlı olsun. İyi düşün dua et sabırlı ol. Belki de yerleşme lekesi falandı o anki zorlamayla bı anda geldi leke. İnşallah güzel haberinin devamını duyarız senden <3

tarafından
İnşallah canım inşallah Allah razı olsun ❤️
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Allah şifa versin canım inşallah toparlarsınız gelmeyi kafaya koymuşsa Rabbim korur onu 
tarafından
İnşallah canım inşallah ❤️
0 oy
(713 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun cnm bbde kızıma 6 aylik ti sanırım hamileyken aynı şey yaşadım kapının girişinde öyle düştüm çok şükür ki bisey olmadı kizim şimdi yaşına girecek Allah gönlüne göre versin cnm  hamileyim bebeğin kalp atışını duydum diye de post atarsın inşallah iyi düşün iyi olsun cnm <3

tarafından
İnşallah canım inşallah Allah razı olsun ❤️❤️
0 oy
(1,992 puan) tarafından
Gözün aydın çok sevindim gerçekten. Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
tarafından
Amin canım amin Allah razı olsun ❤️
(1,992 puan) tarafından
Cümlemizden razı olsun inşallah.  2 gün sonra tekrardan iyi haberlerle post açarsın inşallah.
tarafından
İnsllah canım inşallah çok sağol ❤️
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Allah'ım inşallah bişey olmamıştır. Mercimek iyidir . Büyür gelişir ve doğar. Bu olay da minik bir hatıra olarak kalir
tarafından
İnşallah canım inşallah Allah razı olsun ❤️
0 oy
(4,689 puan) tarafından
Gözün aydın canım inşallah sağlıkla sıhhatle gelir dünyaya 
tarafından
Allah razı olsun canım ❤️
0 oy
tarafından
Sıkma canını kuzum benim bir şey olmaz allahin izniyle benim büyük kızda doğurana kadar kanamam oldu bağlanma bu bebeğe dua et diyorlardı yüzüme karşı ama Suan da 6 yaşına girdi ana okuluna başladı bide iki kardeşi oldu ")) 
tarafından
Ciddi misin canım inşallah benim de birşey olmaz
tarafından
Olmaz inşallah canım benim sen kendini yorma yat dinlen bol bol
tarafından
Birşey yapmıyorum canım oturuyorum valla hep inşallah olmaz
tarafından
Senin adetten önce bile 133 çıkmış bide benim kan değerim 86 çıkmıştı ona rağmen hiç aklıma düşer diye getirmedim sen sağ alını karnına koy Bol bol ya mübdi zikrini çek ya şafi çek bir şeycik olmaz inşallah ")
tarafından
Allah razı olsun inşallah canim
0 oy
tarafından
En azından Progestan yazsaydı kanama devam etmez. Bence yarın normal polikliniğe git 
tarafından
Pazar bugün canım polikinik yok kanamam devam etmiyor şükür
tarafından
Ay evet hiç gün kavramı kalmadı bende. İyi kanama yoksa bişey olmamıştır.
tarafından
İnşallah inşallah çok sagol
0 oy
(22 puan) tarafından
Ah kuzum benim 79 du kızımda ilk değer sonra arttı. Rabb'im sana bağışlasın amiiiin
tarafından
Amin canım amin inşallah ❤️
0 oy
tarafından
İnşallah birşey olmamıştır acı vermesin Rabb'im kuzum ❣️
tarafından
Amin amin canım inşallah ❤️❤️❤️

İlgili bir soru bulunamadı

414,282 soru

12,467,712 cevap

46,965 kullanıcı

Kategoriler