0 oy
493 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (115 puan) tarafından

image

image

Merhaba hanımlar sizce hangisi daha iyi hangisini tercih edersiniz kılları kökünden alırmı sizden bilgi istiyorum teşekürler hayırlı geceler

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
En üstteki bende var. Kötü hiç bakma derim. :)
(115 puan) tarafından
Valla ay altaki iyimi peki kullanan varmı sipariş vercem şimdi.
tarafından
Onu bilmiyorum. Ama üstteki sadece seyahat için kullanıyorum. Pratik ama düzgün almıyor. Bıyık aparatı iyi tek
-Reklam-
0 oy
(29,260 puan) tarafından

Sadece ağda iyi başka çare yok

(115 puan) tarafından
Canım ya boncuk ağdayı sordum bir kaç kişiye hiç memnun değiler derisni söküyor diyorlar acaba çam sakızı nasıl kullandınmi
(29,260 puan) tarafından
Epi ağda kullanıyorum
(115 puan) tarafından
Ya bana sürekli olan bişsy lazım makine gibi
0 oy
(603 puan) tarafından
Resmen bakarken  canım acıdı :) aman makşna almayın cımbızla tek tek çekin daha iyi 
0 oy
tarafından
Ben braun kullanıyorum 13 senedir güzel ama batık yapıyor hep 
(115 puan) tarafından
Bende çok var o yüzden dedim neyse teşekürler canım
0 oy
tarafından
Bu makinanın motor gücü zayıf canım üç saatte bir bacağı anca alırsın alacaksan arzum al o çok iyi yada Braun.agda olarakta sir ağda yeşil olanından ak
(115 puan) tarafından
Tamam kuzu teşkür ettim
0 oy
tarafından
Traş makinesi kökünden  almaz canim ha jilet ha o ama epilasyon aleti kökünden alır ama oda kıl dönmesine batiga sebep oluyo kökten alma.yontem istiyorsan en temizi ağda 
(115 puan) tarafından
Anlasıldı ağda alacağız o zaman sağolasın kuzu hangi ağdayı tercih edersiniz makineli olursa daha iyi olur benim için
tarafından
Ben baya seneler önce sesu nün sir ayda makinesini aldım roll-on ağda olanlardan marketten de yeşilini alırım ben ağda yapmadan evvel mutlaka kuru bezle sil biraz bebe pudrası dök şöyle bi ovala yay pudrayi fazlasını çırp ondan sonra Ağda yap ağda sonrasıda su değdirme vücuduna alerji olursun yoksa ağda sonrası bakım yağı sür bende portakallisi var çok güzel kokuyo "))
(115 puan) tarafından
Teşekür kuzu tm alıcam
0 oy
(1,883 puan) tarafından

2. nin aynısını ben kullanıyorum çok da memnunum başta hafif acısı oluyor ama sonra alışıyor insan olacak o kadar diyor :) alımından falan memnunum küçük tüyleri de alıyor. Sadece kullanmadan önce şarja takmak gerekiyor bide sanirim yarım saat sürüyor şarjın bitmesi. Tek olumsuz yönü bu.

(115 puan) tarafından
Sağol canım teşekür ederim
(1,883 puan) tarafından
Rica ederim.
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Epilasyon aleti bende var kökünden aliyo ama açısına dayana bilirsen
0 oy
(348 puan) tarafından
İlkinden bende var ve maalesef çoğaltıyor bile. Tavsiye etmem
0 oy
(2,385 puan) tarafından
 makine almak istiyorsan braun silk epil öneririrm 7 veya 8 harika temizliyo en ufaklari bile aliyo
(115 puan) tarafından
Teşekürler
0 oy
(976 puan) tarafından
Canim birincisinin aynisi bende var  can yakmayan jilet gibi dusun kokunden almiyoe tras ediyor

Ikinciside ayni degil ama epilasyon makinam var baska bir markanin kokunden aliyor ama kokumden almasina ragmen bende cok batık yapiyor ve cogaltiyor gibime geldi 
(115 puan) tarafından
Anladım cnm sağol
0 oy
(303 puan) tarafından
Bende 2 side var canım üstteki kökünden almıyo jilet mantıgı gibi epilatör çok iyi aldıktan en az 1 hafta sonrasına kadar hiiç bişiy yok agda gibi oda direk kökünden alıyo
(115 puan) tarafından
Hm tm cnm sağol
0 oy
tarafından
Philps kullanıyorm memnunum bnce bınlar gzl değil

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 227 göst.
28 Temmuz 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Ysf. (171 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 343 göst.
31 Aralık 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL... (4,740 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
5 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Popcornnn (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 536 göst.

410,485 soru

12,347,060 cevap

40,217 kullanıcı

Kategoriler

...