Kızlar benim bu akşam başıma geldi sizde dikkatli olun diye bilgi amaçla yazıyorum. Kızım 18 aylık ve çok hareketli bir çocuk bugün eşimle dışarıdaydık o yere koydu kızım bir anda koşunca araba sesi duydum o anda elinden tuttum çok çekmediğim halde bi ses duydum kolundan kitladi falan sandım ama gözüm sürekli ondaydı. Biraz ağladı herhalde kucağıma aldım diye ağladı sandım. Evde biraz gözlemledim o kolunu hareket parmaklarını ettiriyordu ama kolunu kaldırmadı oyuncak vs tutarken. Bu sefer ben kaldırdım biraz hareket ettirdim baktım ağlıyor eşime dedim hadi acile götürdük çünkü miz mizlikda vardı. Bayan doktora durumu anlattım koluna baktı ve bi hareket yaptı kızım ağlıyor tabi az bekleyin ağlaması dursun bakıcam dedi. Baktımki büküyor kolunu dirseği çıkmış. Şok olduk yerine takti ve ıyiki gözlemleyip pimpiriklenmisiz. Bu yaşlarda ki bebeklerde olabilen bseymis çünkü kolları çok hassas ani bir hareket vs de dikkatli olun eve geldim kızım çok şükür gayet iyi ve eski haline dondu. Içim rahat etmedi smdi braz araştırdım 6-7 yaşına kadar dikkatli olunması gerekiyormus kol tutarken veya düştükleri anlarda bile böyle birşey olabiliyormuş bu durumu yaşayan kişiler 6-7 yaşlarına kadar çok dikkat etmesi gerekiyormus çünkü tekrarlama ihtimali çok yüksekmiş. Bizim başımıza maalesef geldi inş kimsenin bebeğinin başına gelmez ama gelinse bile bilginiz olsun göz ardi etmeyin erken mudale önemliymiş. Uzun oldu hakkınızı helal edin.