0 oy
494 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (178 puan) tarafından
Kızlar benim bu akşam başıma geldi sizde dikkatli olun diye bilgi amaçla yazıyorum.  Kızım 18 aylık ve çok hareketli bir çocuk bugün eşimle dışarıdaydık o yere koydu kızım bir anda koşunca araba sesi duydum o anda elinden tuttum çok çekmediğim halde bi ses duydum kolundan kitladi falan sandım ama gözüm sürekli ondaydı. Biraz ağladı herhalde kucağıma aldım diye ağladı sandım. Evde biraz gözlemledim o kolunu hareket parmaklarını ettiriyordu ama kolunu kaldırmadı oyuncak vs tutarken. Bu sefer ben kaldırdım biraz hareket ettirdim baktım ağlıyor eşime dedim hadi acile götürdük çünkü miz mizlikda vardı. Bayan doktora durumu anlattım koluna baktı ve bi hareket yaptı kızım ağlıyor tabi az bekleyin ağlaması dursun bakıcam dedi. Baktımki büküyor kolunu dirseği çıkmış. Şok olduk yerine takti ve ıyiki gözlemleyip pimpiriklenmisiz. Bu yaşlarda ki bebeklerde olabilen bseymis çünkü kolları çok hassas ani bir hareket vs de dikkatli olun eve geldim kızım çok şükür gayet iyi ve eski haline dondu. Içim rahat etmedi smdi braz araştırdım 6-7 yaşına kadar dikkatli olunması gerekiyormus kol tutarken veya düştükleri anlarda bile böyle birşey olabiliyormuş bu durumu yaşayan kişiler 6-7 yaşlarına kadar çok dikkat etmesi gerekiyormus çünkü tekrarlama ihtimali çok yüksekmiş. Bizim başımıza maalesef geldi inş kimsenin bebeğinin başına gelmez ama gelinse bile bilginiz olsun göz ardi etmeyin erken mudale önemliymiş. Uzun oldu hakkınızı helal edin. 

11 Cevaplar

0 oy
(7,672 puan) tarafından
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun
(178 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cok geçmiş olsn

Bazn bende kolundn tutuyrm böyle deynce Şimdi korktm açıkcası :/

Rabbim evlatlarımızı korusn inş
(178 puan) tarafından
Amin canım teşekkür ederim. Açıkçası bende böyle birseyin bu kadar kolay olabileceğini düşünmezdim basima gelmese çünkü annelerin çoğunlukla yaptığı birşey bu o yüzden sorumlu hissettim kendimi canım yazayım bir kişiye bile faydam olsa iyi dedim.
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun olsun kuzum 
(178 puan) tarafından
Çok sağol canım.
0 oy
(3,167 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm Rabbım birdaha göstermesin inşallah 
(178 puan) tarafından
Amin Çok teşekkür ederim canım.
(3,167 puan) tarafından
Rica ederim senin yazdıklarından sonra çok daha dikkatli olacam Rabbım evlatlarımızı korusun inşallah
(178 puan) tarafından
Aminnnn.Her annenin yaptığı bisey bu canım bu yüzden kendimi sorumlu hissettim yazdım.  Rabbim kimseye yaşarmasın.
0 oy
tarafından
Sağol cnm..bnde kolunu cektigimde öyle falan gitmesin bir yere oluyo..evde abisi kolundan ttuup alkis yapiyo kızımın..kontrl ediyorum sürekli .hareket ettiriyorum .bukuyorum .oyuncak veriyorum..belli olmuyomus cnku..
(178 puan) tarafından
Evet canım öyle belli oluncak bir durum değil gerçekten heleki bebek acı eşi biraz yüksekte kızım çünkü yanında arkadaşı falan vardı onla az oyanladi bile. Ama bir kaç gün sonra şişme morluk vs görünebiliyormuş ama oda geç kalma ihtimali var işte geç kalındığında maalesef ameliyata kadar gidebiliyormuş.ALLAH evlatlarımızı korusun .
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım 
(178 puan) tarafından
Sağol canım.
0 oy
(907 puan) tarafından
Bebekken benımde kolum cıkarmış hep ananem takarmş benjmkinide dikkat et canım huylusu olursa en ufak harekette bıle çıkıyormuş annem her kıyafet giydirme de cıkardı demişti 
(178 puan) tarafından
Ayy işte bundan çok korkuyorum. Ins böyle bsey olmaz.
(907 puan) tarafından
Korkma canım o koluna dıkkat et yeterli Rabbim bir daha göstermesin
(178 puan) tarafından
Artık elim kolum gözüm onda olur zaten omrumden ömür gitti . Çok üzüldüm.
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım. Valla çok dikkat etmek gerekiyor ya. İyi fark etmişsin. 

Doktor yerine taktıktan sonra eskisi gibi oluyo mu hemen 
(178 puan) tarafından
Sağol canım. Evet oldu kolunu bükebildi hareket ettirdi canım.
(9,109 puan) tarafından
İyi çok şükür o zaman. Allah Bi daha göstermesin beterinden saklasın inşallah
(178 puan) tarafından
Amin canım çok sağol.
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Gecmis olsun canim sagol uyardigin icin
(178 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum canım.
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun benim içinde önemli bi bilgi oldu. 
(178 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum canım çok sevindim bilgili olmasına.
0 oy
(6,859 puan) tarafından
Yaa geçmiş olsun kuzum. Dikkat etmek lazm 
(178 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum canım kesinlikle dikkat gerektiriyor

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 520 göst.
0 oy
4 cevap 186 göst.
26 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,416 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 802 göst.
22 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 551 göst.
7 Ekim 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysunnnn (77 puan) tarafından soruldu

406,034 soru

12,171,997 cevap

36,639 kullanıcı

...