Inanın moralim sıfır yeter artık eski postumu okuyanlar bilir eşim ek iş olarak kus üretimi yapıyor ve daha öncede bahsettim size para saklıyor diye ve ona attigim msji attim okuyun diye. Bugün varya kafam allah bullah bunaldim sıkıldım b2ni ***** yerine koydular kuş satmış bana söylemedi ve annesinin yanına gttik haftalık alıyor 100 tl kaldı haftaliktan elektirik su ödedik. Buna rağmen beni rahatlatmak için yine kuş saattini söylemedi. Annesine 200 veriyor bana annesi vermiş gibi verdiriyor. Ben hisettim ama 100 de annesine vermiş. Ben azini yokladım hissettim ben biliyorum gördüm parayı sen verdin annene bana kendi veriyormuş gibi yaptı dedim ilk başta yok dedi ısrarla gördüm dedim evet dedi bu kaçıncı yalan oldu ne yapım nasıl tavır sergileyim siz söyleyin güvenim.arrik hiç yok bitti. Daha önceki postumda dedim yaptıklarını o posttan sonra kurana el bastır dediniz bastırdım çocuğuna anasına yemin etti bugün yin2 aynısını yaptı. Benim ywr8m de siz olsanız napardiniz yatağı ayirdim konuşmuyorum o deil kaynanam hep benim yanımdaydı ona çok güvenirdim ondan beklemezdim daha önce ki yaptıklarında onunla dertlestim içimi döktüm bunu bile bile oda yanlış yaptı bana. Gözümün içine baka baka yalan söylediler bana yatagi ayırdım konuşmuyorum.ne yapmam gerekir bilmiyorum ne yapım ben ya kalbim kırık gözlerim şişti ağlamaktan ne yapmaya çalışıyor bu adam okadar sıkıntımız varken neden hala para saklar söyler. Ben ananemin yaptırdığı şeyi bozduralim dedim ya ona bütün altınlarımı onun için bozdurdum bir alyansim bile yok 2 sene olacak daha yapmadı yapmiyoda bise de demiyorum buna rağmen ben bunları hak edecek ne yapıyorum siz söyleyin ne yapım ben. Ağlayarak yazıyorum size uzun oldu hakkınızı helal edin. Sindi yemin etmicem namusuma şerefimle bida olmaz diy8r nasıl güvenecem daha ben bu adama.