Evet aşağıdakilere de gitsin lafım dedim genelde yaptığım yorumlara girip bakın kişiyi eşine kinleştirmek, gaza getirmek yerine daha orta yollu yorumlar yaparım. Buraya bu sekilde post açanlar zatem sinirli ve gergin olan kişiler sizin gibi kışkırtıcı yorumlarda kavga sebebi bile olur evin içinde. Eleştiri değil size karşı, tabi fikriniz farklı olabilir bu konuda yanlıs anladıysanız kusura bakmayın özürdilerim. Ama bem demedim ki ailenizi tamamen silin, kenara atın aklı basında bi kız annesi zaten eşinin ailesine yakın olması gerektiğini kızına anlatır. Adam sizin soyadınızı almıyor, adamı siz nüfusunuza almıyorsunuz. Siz adamın soyadını tasıyıp, siz adamın evine gidiyorsunuz. Anneye gitme konusunda bu kadar meraklı olumcaktıda neden evleniliyor. Ben suam rahatsızım annemde kalıyorum esimde geldi 3 gece kaldı yanımda rahat edemedi kendi evimizde kaldı babamın yanında rahat edemiyor, tuvalete giremiyor, dusa giremiyoe, bana yaklasamıyor niye adamı zorlıyım böyle hususta? Ama ben onun annesinim evinde çok rahatım herşeyi istediğim gibi yaparım. Ha sunu demişsiniz kaynım var o konuda tabi haklısınız evde baska erkek varsa tabi rahat edilmez. Ona kesinlikle birşey diyemem görümcemin kocası varken ben de gitmem rahat edemiyorum diye. Kendü kuzenimde var kocası kendi ailesiyle küstür ama teyzemde yemeğini yer içer gider yinede annesinde yatar. Kayınvalidemi annemden çok seviyorum der ama kayınbabasının evi oldugu için rahat edemiyor. Hani duymasam etmesem okumasam bu söylediğinizi normal karsılarım ama doğru olan budur bana göre. Konuyu uzatmak istemedüm ama yanlıs anlamyın diye yazmak istedim sağlıcakla kalın.