0 oy
253 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,671 puan) tarafından
Bayanlar ben eşimin görevi nedeniyle kaynanam ile ailemden uzaktayım memlekete gelince  kaynanm gül de daha fazla kaliyrm eşit olmasını istyrm ama eşim istemiyor sizde de öyle olan var mi

3 Cevaplar

+1 oy
(7,095 puan) tarafından
İkisinde de eşit kalinmali bence niye esin istemiyor ki madem seni bıraksın annene o gitsin annesine
(2,671 puan) tarafından
Evet olmuyor gerçekten bu durum beni çok yıprattı gerçekten yani bazen evlilik ten soguyrm
(7,095 puan) tarafından
Esine bunu tatlı dille anlatmaya çalış kuzum
(2,671 puan) tarafından
Valla anlatıyorum taytlı dille anlatıyorm tatlı dille anlatmasam hiç izin vermez ayy valla çok üzülüyorum dinlemiyor beni bilmiyorum çevreden mi aileden mi anlamıyorum
(7,095 puan) tarafından
Kendini benim yerime koy de bende bir annenin evladıyım sen nasıl özlüyorsan bende özlüyorum de ne terbiyesizlik ya
(2,671 puan) tarafından
Diyrm canım hci sorma o ailesine gelmek için havalara uçuyor aynı şekilde bende öyleyim anlamıyor ki off valla  anlatıyorm anlamiyor. Beni 1yil da çökertti
-Reklam-
0 oy
(4,393 puan) tarafından
Öyle bi durumum yok ikisi ile de aynı şehirdeyim ama eşim nöbete gider ben gider annemlerde kalırım orayı seçerim başından beri bu şekilde yani annemler varken niye kaynanamda kalayım dimi ama sen de eşit kalmalısım sonuçta her zaman gidilmiyor ailenle vakit geçirmeye de hakkın var eşine anlat bu durumu ağla zaten özlüyorum onlar da benim ailem de 
(2,671 puan) tarafından
Valla okadar üzüluyrm ki anlatamam dinlemiyor hep bir sknti çıkarıyor bende annemlerde daha çok kalmak istyrm ama izin vermiyor hep tartışma oyuzden huyuna gitmeye caliyrm öyle biraz izin veriyor mesela kaynanam gulde 10kalirim annemlrde 6gun hiç eşitlik olmuyor yani
(4,393 puan) tarafından
Ya o zaman zayıf noktasını bul huyuna git kuzum ne yapacaksın gönlünü hoş tut madem öyle yapınca sorun çıkarmıyor Bi iki gün fazladan alırsın en azından
(2,671 puan) tarafından
Aynen öyle yaparım başkada çaresi yok valla ama yinede eşit davranmaz malesef
0 oy
tarafından
Valla yanlış anlaşılmasın ama aşağıda yorum yapan kişlerede gitsin lafım. Kayımvalidem varken anneme gitmem kalmaya şuan eşimde, Kayımvalidem de ülke dışında annem de kalıyorum ama kayınvalidem buradayken hep beraber kaldık. Ben anneme gitsem kayınvalidem varken annem kızar yerin orası diye. Gidilcek zaman var gidilmicek zaman var. Bi tanıdıgımın kocası da doğu da genelde kayınvalidesinde kalır 2 haftada bi snnesgile 1 2 günlüğüne gider. Bu konuları çok fazla takan var sen o eve gidiyorsun niye annene gitmek için bu sıkıntı? Anne evinden ayrılmak istenmiyorsa ne diye evleniliyor ben mesela ksyımvalidemde çok rahatım o yemek yapar ben temizlik mis gibi geçiniriz ikimiz. Hiçte annemi aramam annemle babsmda böyle olmasını istiyor zaten. Bence doğru olanı yapıyorsun hiç gitme değil tabi git annne ama eşine de hak ver kendi annesinin evi varken neden kalsın annnende rahat edemez, ayagını uzatamaz, sana rahat yaklasamaz. Bi kitap vardı orda daha güzek anlatıyordu bulursam göndereyim adını hatırlamıyorum. Bence eşinede sıkıntı yapma bu hususta gidin oturun aksama geceye kadar dönün 
(4,393 puan) tarafından
Belli ki lafınız bana ama herkesin görüşü farklı siz kayınvalidenizde rahat olabilirsiniz ama herkes rahat olmak zorunda değil benimkiler de Allah var çok iyi insanlar ama ben kapalıyım kayınpederimin kaynımın yanında giyimine dikkat etmek zorundayım ayağımı uzatıp rahat rahat oturamam saygı gereği evimde ve annemde oldugum gibi haliyle rahat olamıyorum ve evlenince orda olmak zorundasın kısmını da anlamdım eşin rahat etmez demişsiniz post sahibine o kadın orda kaldığında rahat etmek zorundaysa eşi de onun ailesinin yanında rahat etmek zorunda kaldı ki benim gibi aynı şehirde bile değilmis senede Bi kez gittiği anne evine kayınvalidesinde kaldığı kadar kalmak hakkı diye düşünüyorum bence sizin düşünce yapınız evlendik tamam artık tamamen bizim adımıza karşı taraf karar verebilir aile olarak kendi ailemizi ikinci plana atıp eşimizin ailesine öncelik vermeliyiz hayatımız eşimizi ve ailesini hoş tutmak üzerine olmalı falan ama kusura bakmayın bizi bu yaşa getiren emek veren ailemizi kimse için ikinci plana atamayız bu da benim düşünce yapım öyle altta yazanlara lafım diye kimseyi eleştirmeye hakkımız yok diye düşünüyorum!!!
tarafından
Evet aşağıdakilere de gitsin lafım dedim genelde yaptığım yorumlara girip bakın kişiyi eşine kinleştirmek, gaza getirmek yerine daha orta yollu yorumlar yaparım. Buraya bu sekilde post açanlar zatem sinirli ve gergin olan kişiler sizin gibi kışkırtıcı yorumlarda kavga sebebi bile olur evin içinde. Eleştiri değil size karşı, tabi fikriniz farklı olabilir bu konuda yanlıs anladıysanız kusura bakmayın özürdilerim. Ama bem demedim ki ailenizi tamamen silin, kenara atın aklı basında bi kız annesi zaten eşinin ailesine yakın olması gerektiğini kızına anlatır. Adam sizin soyadınızı almıyor, adamı siz nüfusunuza almıyorsunuz. Siz adamın soyadını tasıyıp, siz adamın evine gidiyorsunuz. Anneye gitme konusunda bu kadar meraklı olumcaktıda neden evleniliyor. Ben suam rahatsızım annemde kalıyorum esimde geldi 3 gece kaldı yanımda rahat edemedi kendi evimizde kaldı babamın yanında rahat edemiyor, tuvalete giremiyor, dusa giremiyoe, bana yaklasamıyor niye adamı zorlıyım böyle hususta? Ama ben onun annesinim evinde çok rahatım herşeyi istediğim gibi yaparım. Ha sunu demişsiniz kaynım var o konuda tabi haklısınız evde baska erkek varsa tabi rahat edilmez. Ona kesinlikle birşey diyemem görümcemin kocası varken ben de gitmem rahat edemiyorum diye. Kendü kuzenimde var kocası kendi ailesiyle küstür ama teyzemde yemeğini yer içer gider yinede annesinde yatar.  Kayınvalidemi annemden çok seviyorum der ama kayınbabasının evi oldugu için rahat edemiyor. Hani duymasam etmesem okumasam bu söylediğinizi normal karsılarım ama doğru olan budur bana göre. Konuyu uzatmak istemedüm ama yanlıs anlamyın diye yazmak istedim sağlıcakla kalın.
(4,393 puan) tarafından
Uzunca açıkladığınız için çok teşekkür ederim ama ben de sadece fikrimi belirttim kimseyi kışkırtacak ölcüde yorum yapmam dikkat ederseniz huyuna git eşinin de demisim ben kaldığımda eşim gelip kalmaz zaten o evde kalır ben annemde kalırım evde gece tek kalmama ne kendi izin veriyor ne ailem henüz çocuk yok gece boyu yalnız kalma diyorlar o sebeple kalıyorum anneye bu kadar meraklısınız diye bana dediyseniz eğer kalma sebebim oldugu için kalmam gerekn günlerde kalıyorum sadece yoksa evlenip de Bi ayağı ailesinin evinde kalanları bende anlamıyorum daha çok yazardım ama birbirimizin fikrini değişemeyiz siz de sağlıcakla kalın :)
tarafından
"bi ayağı ailesinde kalanlar" ben de bunu anlatmak için uzunca yazdım aslında az çok birbirimizle aynı şeyleri söyledik. Tabiki ufak fikir ayrılıkları olabilir :) bende çok teşekkür ederim iyi akşamlar
(4,393 puan) tarafından
İyi aksamlar :)

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 858 göst.
27 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde garipkus9 (134 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 242 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde akcakus (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 274 göst.
8 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 1,074 göst.

411,807 soru

12,396,856 cevap

44,215 kullanıcı

Kategoriler