0 oy
223 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (12 puan) tarafından

Bi bakar mısınız daha yapalı 1 hafta oldu. Koyacak yerim olmadığından masanın üstünde duruyorlardı. Bugün baktım üstleri boyle olmuş. 20 kg yapmıştım gerçekten çok üzgünüm 

image

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Pamuklamis sanki üzeri 
-Reklam-
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Birini aç da bak canım bozulmuş gibi geldi bana 
0 oy
(122,402 puan) tarafından
bozuk gibi duruyo sanki ☹
(12 puan) tarafından
Ağlamak istiyorum 20 kg yapmıştım bide
0 oy
(3,983 puan) tarafından
Kapağın üstüne bas bak ses çıkarıyor mu
(12 puan) tarafından
Hayır ses yok
(3,983 puan) tarafından
Ses yoksa bozulmamistir
0 oy
tarafından
Canım tarım burakmışsın ondan bozulmuş tam dolduracaktın
0 oy
(564 puan) tarafından
Tutmamış canım kapaklarını maalesef. Ama hepsi böyle değildir. İyice bak. Böyle olanları da üzerini atıp yeme sakın zehirler Allah korusun 
(12 puan) tarafından
Babamlara da yaptım aynı gün aynı sekilde onunkiler normal ama benimkiler boyle olmuş açıkta durduğu için olabilir mi
(564 puan) tarafından
Açıklıkla alakası olduğunu sanmıyorum
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Kapagın üstüne bas tık tık yapıyor mu. Yapıyorsa hava almıştır bozulmuştur. 
(12 puan) tarafından
Kapakları çok sıkı kapattım şimdi denedim acilmiyorlar bile dolaba kaldirmadim öyle masanın üstünde durdular ondan mı acaba
(7,133 puan) tarafından
Bende dolaba koymam ki mutfakta en üst rafta duruyolar Bi de yukarlar da sıcak oluyo buhar yukarı çıktıı için. Bir ay önce yaptım koydum hiç bişey olmuyor onla alakalı degildir canım. Bi de kavanozların agzında çatlaklok veya ufak kırık varsa ordan da hava almış olabilir 20 kilonun hepsi mi böyle olmuş yoksa sadece bunlar mı
(12 puan) tarafından
Buzdolabı değil de ben de mutfak dolabina kaldırirdim bu sefer açıkta durdular. Babamlara da aynı gün aynı şekilde yaptım onlarınki normal benimkiler boyle olmuş çoğu böyle yani
(7,133 puan) tarafından
Bıçakla mı açıyorsun kullanacağın zaman kapaklarını
(12 puan) tarafından
Sadece birinin kapağı şişmiş diğerlerinin kapağında bişey yok ama görüntüleri böyle
(12 puan) tarafından
Evet bıçakla açıyorum  ama her sene yaparım kapakları da hep yeni alırım ilk defa böyle bişey oldu
(7,133 puan) tarafından
Bıçakla açınca cok minik hasar oluyo kavanozda o da hava almasına sebep oluyor büyük ihtimalle ondan olmuştur. Yada tam doldurmamışsın ya içinde hava kalmış yani o havadan olmuştur başka bişey gelmedi aklıma
(12 puan) tarafından
Kapakları da kavanozları da hep yeni almıştım çokta iyi vakumlamistim ama galiba tam doldurmadigimdan oldu yazık oldu kucakta bebek tek başıma 3 eve birden yapmistim olan benimkilere oldu
(7,133 puan) tarafından
Ah canım ya neyse ögrenmiş oldun artık bari bozulmayanları bozulmadan kurtar da yiyin gitsin

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 317 göst.
28 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Havin06 (2,490 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 396 göst.
21 Eylül 2023 Aile kategorisinde Havin06 (2,490 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 688 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sihirlimom (7,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 318 göst.
31 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berfo ana (950 puan) tarafından soruldu

403,692 soru

12,094,493 cevap

36,391 kullanıcı

...