0 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaslarm esarplarınızı ütüledikten snra nasıl muhafaza edıyosunuz yanı katlıyomusunuz asıyomusunuz  . Rıca etsem resjm atabılır msnz  . Kapınn arkasına askıya baglayıp asıyodumda goruntu olarak hosuma gıtmıyo artık farklı cozum arıyorum 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Elbise askıları oluyor ya ona koyuuyorum 
tarafından
Tamam canm tesekkur ederm
-Reklam-
0 oy
(8,093 puan) tarafından
Çok kullanmadıklarımı katlayıp kaldırıyorum dolaba. Günlük kullanım için de bir elbise askısına asılı olarak kullanıyorum
tarafından
Zaten hepi topu 7 esarp 7 şalım var canım ☺ evde kullanmak ıcınde bı 10 tane yazmam var gerısı sandıkta yazmalarımın ☺
(8,093 puan) tarafından
Kız sanki o14 eşarp şalı da kullanıyor musun? Ben günlük için 4-5 tanesini seçtim diğerlerini öyle çok yapmam
tarafından
Aynn valla dedıgnde dgru ne hepsını kullanıyorum nede oyle cok dısarı ckıyorum hklısın valla ☺
0 oy
tarafından
Canım elbise askısına asabilirsin yazmalarıda tekmeceye koyuyorum
tarafından
Benmde yazmalarım katlı cekmecede canım elbıse askısına koyacam farklı bı fıkır gelmedı arkadslardanda
tarafından
Canım başka bir yerede konulmuyo ya kırışıyo yani
tarafından
Aynen canm hemen kırısıyo bıde benmkıler tafta kayıyoda . Astım askıya artık zaten cok yok . Tesekkur ederm canım ☺
0 oy
(3,457 puan) tarafından
Ben eşarp kullanmıyorum ama annem ütüler üst üste elbise askisina asıyor hiç kirismiyor öyle 
tarafından
Tamam canm tesekkur ederm bende oyle yapacam
0 oy
(5,329 puan) tarafından
Medine ipeği kullanıyprum tek sefer üteleyip askıya asıyorum daha ütü istemiyor 
tarafından
Benmkıler tafta canım kayıyo bıde kırısıyolar o yuzden farklı cozum aramıstm ama sanırım bende askıya asacam
(5,329 puan) tarafından
Aynen bi ara eşarp askıları vardı uçlarından asılıyordu çember şeklinde bak istersen
tarafından
Bakıyım canm tesekkur ederm ☺
0 oy
tarafından
Cekmeceye koyuyorum dolabimda yer yok takinca ütü yapiyorum biraz uğraştiriyor ama yapacak birsey yok
tarafından
Cocukla cok zor oluyo hem hazırlan onu hazırla eksıgını kontrol et bıde o arada utu yaparsam benımkı benı dısarı töbe cıkarmaz uyusuk dıye ☺☺
tarafından
Hahayy benim bebis yolda simdilik sikinti yok dolabimda yer olsa koyardim ama yok şansa eşim benden geç hazirlaniyor bırakmiyorum adam cagiz hazirlansın:))
tarafından
Bı erkek ne kadr gec hazırlanabılır kı ☺☺ bı gıydıklerı tısort /gomlek pantolon bıde sacına felan fon yapar . Ama bız makyaj yap ustunu gıy cocugu hazırla cocugn altını temızle karnını doyur hazırlayıp cık bıde sut sagıyom ben sutu sag cık derken hemen hemen 1 bucuk 2 saat oyalanıyorum  ☺☺
tarafından
Benim makyaj falan yok ben hazirlanirken arkam daginik olunca eşime toplattiriyorum eşim kendisini çok sever dışarı cıkana kadar aynanın dibinde olur ben şalımı bağlar feracemi giyer bitti benim iş eşim 1 saat sakalıyla saçıyla uğraşır:D
0 oy
(1,892 puan) tarafından
Gardrobumun için de gardroba özel eşarp askiligi var oraya asıyorum ben.
tarafından
Ay keske benımkındede olsaydı
(1,892 puan) tarafından
Daha güzelleri senin olsun inşallah...
tarafından
Sagol canm cok tesekkur ederm

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 174 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Nnnnnn (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 325 göst.