uyumayan anneler var mı ben bitigim ya kendime asla ve asla yarım saati bırakın 5dk ayıramıyorum ve artık pes etmeye sinirlenmeye baslıyorum buyuk kızım 2.5yasnda 1 1 12den asagınuyumaz kucuk kızımda 1yasında oda saolsun emmeden asla uyumaz ne bıberon kabul eder ne mama ne ayakta sallanmayı kucakta pıpspısşa yine 2saat uyuyordu onuda bıraktı artık süt kalmadı su içmeme bile izin vermiyor bu saat oldu buyuk 10dk önce uyudu kucukte cok aglıyor slttakı komsunnda bebegi var cok rahatsz oldum gercekten yönteminin varmı bana nolur bi fikir verin 2 ay snra işe baslıcam nasl olacak böyle bide gece vardiyasında kalcam alıstoralımmdiyorm esime mamayı verelm uykuya yenik dusuyor oda sabrı kalmıyor ve her guunumuz böyle 9da 10da yatan cocuklara hayranım ya ben zannetmiyorum herkes ben gibi cok zaman kalan anneler vardır muhakakk ne sacını yapasım gekiyor ne giyinesim ne yemek yiyesim cok seviyorum ama gunduzde izin vermıyolr buyuk verse kucuk paso meme die kalkıyor yani niye uyuyamaaz kcuk ben merak edyrm yemeleri de cok zor wlla napcm blmyrm yorgunluktan pertim gunduz elim kolum bosalsın dınlenym diyrm yapısıyo memeye asla koydurmyp yemekte de öyle rahat vermıolr aglıyolar yemiolr fln