0 oy
198 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar biz geçen gün kaynanamgile gittik diğer iki kaynim ve eşleride oradaydı neyse oyun oynuyorlardi biz gittiğimizde kaynim dedi ki bi çiğ köfte söyleyin canim çok istiyor dedi bende verdim sipariş kapıda ödemeli neyse sipariş geldi çiğ köfteyi isteyende nakit yokmuş neyse diğer kaynim verdi parayı sonra cigkofte isteyen kaynimin karısı gitmiş hemen 10 tl para getirmiş diğer ödeyen kaynima veriyor kişi başı bu kdr düşüyor diye çok garibime gitti sonuçta onun kocası istedigi için alındı ve parayı başkası ödedi bide kişi başı para muhabbeti çıkardı bende çok **** oldum yemedim cigkofte ne biliyim benim ailemde hiç para muhabbeti olmaz ayrıca ben bisey istediğimde kalabalık ortamda eşim herkese yetecek kdr söyler ve kimseden para istemez kişi başı bu kdr diye sonuçta ben istediğim için alıyor sizlere çok garip ve sinir bozucu değil mi 

5 Cevaplar

0 oy
(133,304 puan) tarafından
valla oyle huyu varsa toplum icinde bisi istemiycek
tarafından
Kendi değil kocası istiyor bide para muhabbeti sokuyor içine saka gbi çok garipsedim ben hamileyken son ayimda kaynanamgilde kaldık bunlarda devamlı geliyordu ben ne istesem eşim herkese yetecek kadar alıyordu hiçte para muhabbeti sokmadı ortaya sokmazda sonuçta aileyiz yani aile arasında para muhabbeti olmamalı bu arada parası yoktur belki demeyin kaynimin 10 bin maaşı var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet çok saçma madem nakiti yok niye cocuk gibi cigkofte istiyorum diyor ki
tarafından
Aynen öyle hem istiyor hem ödemiyor hemde odeyene para vermeye çalışıyorlar çok saçmaydı ya
0 oy
tarafından
Bizde de öyle şeyler yoktur . Biri bişey almak istese herkese alır . 
tarafından
Yok ya ne şaşcam bence zaten evdeki herkes benim tepki için yemediğimi anladi yani cnku çok severim cigkoftryi
tarafından
Değişik kadın ya . Boşver canm . Herkes kendi karakterini belli etmiş olmuş
tarafından
Katılıyorum valla ama o an yaşadığım şok anlatılmaz yani ilk kez aile arasında para muhabbeti gördüm
tarafından
Ona normal geliyor demek böyle şeyler . Alıştığı icinn...
tarafından
Aynen canım
0 oy
tarafından
Yani evet garip olmuş, bizim aramızda da olmaz hiç görümcegille oturup kalakrız mangal yaparız kim dek gelirse alır koyar hiçta laf olmaz kendi tarafımla da aynı bazen abim bazen eşim yapar. Çok saçma bi davranıs olmus o kadının yaptığı kimse tepki göstermedi mi? 
tarafından
Hayir kimse bisey demedi ödeyen kaynim şey dedi önemli değil nolcak falan dedi ödedik işte yiyelim dedi yok yok al sen bunu kişi başı bu kdr düşüyor diyor bide bende sinir oldum yemedim
tarafından
Yememekte en iyisini yapmışsın. Kadın resmen saçma bi gösteriş yapmış altta kalmıcaksa hepsini ödeselerdi
tarafından
Zaten isteyen onlar bence ödemesi gerekende onlardı yani öyle para muhabbeti girince işin içine yemedim çok şükür kimseyle ortak alınan cigkofteye muhtaç değilim yani :)
0 oy
(328 puan) tarafından
Ayyy o hareketi ben yapsam eşimle tartışma çıkar aramızda

Ne demek 10 lira getirip kişi başı demek
(328 puan) tarafından
Kahkaha attım
Hazırlıklı gidin, nakit bulunsun her ihtimale karşı
tarafından
Aaa nakit yok POS cihazı var mi derim artık bende ay yok gitmem zaten o gün o olayı yaşadıktan sonra :) çağırmiyorda zaten masraf olmasın diye :D
(328 puan) tarafından
Aaa evet onlarda pos kesin vardır  hatta taksit bile yaparlar
tarafından
Ahahahahaha valla çok büyük şok yaşadım ya
(328 puan) tarafından
Kim olsa yaşardı bence

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 440 göst.
9 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nirkurnaz (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 717 göst.
2 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Busebade (964 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 577 göst.
5 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,061 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 382 göst.

409,546 soru

12,310,343 cevap

38,679 kullanıcı

Kategoriler

...