0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (1,264 puan) tarafından
Erken doğum riskim var 10 gündür ilac kulanıyorum doktor bana 10 gün sonra gel ciğer geliştirici yapacaz dedi ama 10 güne randevu vermiyorlar bende acile gittim durumu anlatıyorum öyle bir bağırıyorlar buraya gelmeyin polikliniğe gidin sanki keyfimizden mi geldik randevu yok muyane etmiyorlar bana diyor sen acil hasta değilsin zar zor muayene etti hic bir şey demeden gönderdi soruyorum cevapta vermiyor nereye şikayet edebilirim 

7 Cevaplar

+1 oy
(1,763 puan) tarafından
Doktordan 10 gun snra gel dedigine dair kaseli bir kagit alsan Sabah randevusz da gitsen sana sira veriyorlar acile degil kadin dogum katina gidip durumu anlatman lazim Sabah erken saate gideceksin
(1,264 puan) tarafından
Gittim canım bakmadı randevusuz
(1,763 puan) tarafından
Doktor mu bakmadi cnm bakar eline 10 gun snra gelecegine dair kaseli kagit verincede giris almakta problem yasamazsin ki tum her her randevu yonunden bu sekilde mhrs de aksam 4 ten snra randevular aciliyor o ciktigin gunden itibaren bakman gerekiyordu
-Reklam-
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Acil vaka kavramı taşımıyorsun haklılar kadın doğumun yoğun olması onların suçu değil sonuçta. Doktorun kapısına gitseydin randevu bulamıyorum ciğer geliştirici yapacaktınız de 
(1,264 puan) tarafından
Gittim bakmadı doktor
(13,304 puan) tarafından
Yani gerekiyorsa başhekime falan çıkıp durumu anlatacaksın işin acille değil çünkü
0 oy
tarafından
Yani acile gtmemen lazm doktorun kimse ona hidicektn müsade isteyp doktora anlatcaktn derdini
(1,264 puan) tarafından
Canım doktora gittim bakmadı randevusuz
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Acil hasta değilsin ki neyi şikayet ediyorsun hemen. Ciğer geliştirici iğne yapalım diyen doktora ulaşacaksın ya da özele gideceksin.
(1,264 puan) tarafından
Özele bende gitmek istiyorum ama maddi durumum yok öyle diyen doktorada gittim bakmadı randevusuz
0 oy
(4,225 puan) tarafından
182 yi ara mutlaka randevu veriyolar canım
(1,264 puan) tarafından
10 gündür arıyorum vermediler 15 günde bir veriyoruz diyorlar
0 oy
(1,849 puan) tarafından
On gün içinde randevu almadan gidebilirsin hiç olmadı tiklat Dr un kapısını gir böyle demiştiniz randevu bulamadım de 

Şikayet etsende bişey çıkmaz 

Vakit kaybetme git hemen Dr una
(1,264 puan) tarafından
Gittim canım bakmadılar
0 oy
(1,720 puan) tarafından
Doktora gidecektin canım sen ona söylemen lazım yada doktor sekreterine ben doğumun son 7 8 haftası her hafta gidiyordum sıra bulamadığım için sekreterle görüşüyorum onlar sıra almam için kaşeli kağıt veriyorlar dışardan sıra alıp bekliyordum
(1,264 puan) tarafından
Gittim canım bakmadılar

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 86 göst.
16 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde baharercan59 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 620 göst.
24 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,942 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 327 göst.
10 Ocak 2025 Diğer kategorisinde honki ponki toninok (13,837 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 106 göst.

412,188 soru

12,408,428 cevap

44,715 kullanıcı

Kategoriler

...